Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати салат з плавлених сирків з шинкою і яблуком?
З простих продуктів виходить справжній кулінарний шедевр. І виглядає він відповідно - святково, ошатно і дуже апетитно. Компоненти такі, що готувати салат можна в будь-яку пору року та за будь-якої нагоди. Необхідні продукти 150 грам шинки Півсклянки горіхів (будь - волоські, арахіс) 200 грам крабових паличок Два плавлених сирка Одне велике солодке яблуко Три яйця Одна цибулина Майонез Сіль і чорний мелений перець за смаком Приготування Відварити яйця. Розділити на білок і жовток. Натерти у різні тарілочки білок і жовток. Горіхи підсушити на сковороді і подрібнити. Дрібно нарізати цибулю і шинку. Яблуко натерти на крупній тертці. Крабові палички можна натерти (попередньо потримавши в морозилці) або дрібно нарізати. Натерти сирки на дрібній тертці. Збираємо салат в такій послідовності: один натертий на дрібній тертці сирок, жовток, цибулю, крабові палички, яблуко, шинка, другий сирок, білок. Кожен шар потрібно змащувати майонезом (або робити сіточку з майонезу) і посипати підсмаженими горіхами. Верх залишити білим, прикрасити за бажанням і салат прибрати на дві години в холодильник, щоб шари просочилися. Цибулю і яблуко можна збризнути лимонним соком, він додасть верствам особливу пікантність. Сіль і перець додати за бажанням. | |
Просмотров: 657 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |