Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати салат з плавлених сирків з шинкою і яблуком?
З простих продуктів виходить справжній кулінарний шедевр. І виглядає він відповідно - святково, ошатно і дуже апетитно. Компоненти такі, що готувати салат можна в будь-яку пору року та за будь-якої нагоди.
Необхідні продукти

150 грам шинки
Півсклянки горіхів (будь - волоські, арахіс)
200 грам крабових паличок
Два плавлених сирка
Одне велике солодке яблуко
Три яйця
Одна цибулина
Майонез
Сіль і чорний мелений перець за смаком
Приготування

Відварити яйця. Розділити на білок і жовток. Натерти у різні тарілочки білок і жовток. Горіхи підсушити на сковороді і подрібнити. Дрібно нарізати цибулю і шинку. Яблуко натерти на крупній тертці. Крабові палички можна натерти (попередньо потримавши в морозилці) або дрібно нарізати. Натерти сирки на дрібній тертці.

Збираємо салат в такій послідовності: один натертий на дрібній тертці сирок, жовток, цибулю, крабові палички, яблуко, шинка, другий сирок, білок. Кожен шар потрібно змащувати майонезом (або робити сіточку з майонезу) і посипати підсмаженими горіхами. Верх залишити білим, прикрасити за бажанням і салат прибрати на дві години в холодильник, щоб шари просочилися.

Цибулю і яблуко можна збризнути лимонним соком, він додасть верствам особливу пікантність. Сіль і перець додати за бажанням.
Просмотров: 505
Категория: Рецепти |
| Теги: натерти, салат

Рекомендовані рецепти:

Простий рецепт домашнього морозива
Гулаб-джамун
Кекс "селянські"
Хлібні булочки з розмарином
Повітряні сирники
Квасоля з помідорами і грибами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: