Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати салат з печериць і редиски?
Таке незвичайне поєднання нам пропонує китайська кухня. І редис, і печериці обсмажуються і заливаються гостреньким маринадом. Поки триває сезон редиски, спробуйте цей салат - як мінімум блюдо незвичайне і при цьому не витратне і недоступних інгредієнтів в ньому немає. Що знадобиться для приготування 300 грам шампіньйонів 300 грам редиски 20 мл сухого білого вина 20 мл лимонного соку Пучок свіжого кропу Сіль за смаком Одна - дві чайних ложечки цукру Рослинне масло для смаження Приготування Вимийте і наріжте шампіньйони їх скибочками. Редис розріжте навпіл і потім кожну половинку наріжте сегментами. Розігрійте трохи олії, викладіть гриби і на сильному вогні обсмажте. Не забудьте підсолити. Коли гриби будуть готові, перекладіть їх в салатник. В тому ж маслі обсмажте редис до прозорості і підрум'яньте злегка його, підсолити. Покладіть в сковорідку гриби, прогрійте разом з редисом. Влийте вино і лимонний сік, додайте цукор і розмішайте щоб всі шматочки просочилися маринадом. Покладіть дрібно нарізану зелень кропу, перемішайте і зніміть з вогню. Салат можна подавати і холодним, і гарячим. за бажанням і За смаком можна додати кінзу - вона добре йде в китайські салати. | |
Просмотров: 681 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |