Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати салат з печериць і редиски?
Таке незвичайне поєднання нам пропонує китайська кухня. І редис, і печериці обсмажуються і заливаються гостреньким маринадом. Поки триває сезон редиски, спробуйте цей салат - як мінімум блюдо незвичайне і при цьому не витратне і недоступних інгредієнтів в ньому немає.
Що знадобиться для приготування
300 грам шампіньйонів
300 грам редиски
20 мл сухого білого вина
20 мл лимонного соку
Пучок свіжого кропу
Сіль за смаком
Одна - дві чайних ложечки цукру
Рослинне масло для смаження
Приготування

Вимийте і наріжте шампіньйони їх скибочками. Редис розріжте навпіл і потім кожну половинку наріжте сегментами.
Розігрійте трохи олії, викладіть гриби і на сильному вогні обсмажте. Не забудьте підсолити. Коли гриби будуть готові, перекладіть їх в салатник.
В тому ж маслі обсмажте редис до прозорості і підрум'яньте злегка його, підсолити. Покладіть в сковорідку гриби, прогрійте разом з редисом. Влийте вино і лимонний сік, додайте цукор і розмішайте щоб всі шматочки просочилися маринадом. Покладіть дрібно нарізану зелень кропу, перемішайте і зніміть з вогню.
Салат можна подавати і холодним, і гарячим.
за бажанням і За смаком можна додати кінзу - вона добре йде в китайські салати.
Просмотров: 681
Категория: Рецепти |
| Теги: салат, гриби

Рекомендовані рецепти:

Тортик "На графських руїнах"
Помідори, фаршировані курятиною
Рецепт "Хрусткого" салату
Омлет-бісквіт
Геркулесові смужки з сухофруктами
«Рафаелло» з плавлених сирків
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: