Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати салат з морської капусти?
Щоб приготувати цей салат нам знадобиться морська капуста без добавок, сама звичайна консервована. Якщо капуста буде з часником або з приправами, то вони переб'ють смак інших інгредієнтів.
Необхідні продукти
100 грам консервованої морської капусти
Одна невелика варена буряк
Шість перепелиних яєць (або два курячих)
Чотири столові ложки консервованого зеленого горошку
Невеликий пучок зеленої цибулі
Пучок свіжого кропу

Для соусу

Столова ложка бальзамічного оцту
Три столових ложки оливкової або рослинного масла
Приготування

Яйця потрібно зварити круто, розрізати навпіл. Якщо берете курячі, то нарізайте великими часточками.
Буряк натріть на крупній тертці, цибулю ріжте пір'ям, навскоси, як для китайських салатів. Дрібно покришіть кріп.
На тарілку викладіть морську капусту, на неї терту буряк, потім цибулю, горошок і яйця. Посипте салат зеленню кропу.
Для заправки змішайте масло, оцет і злегка збийте вінчиком.
Полийте салат заправкою і дайте трохи настоятися. Подавати салат краще охолодженим, на порційних тарілках або в салатниках.
Підказка. Коли очистіть буряк, спробуйте на смак. Якщо вона має солонуватий присмак, то в заправку можна додати трохи цукру - тоді смак буряка не буде відчуватися.
Просмотров: 522
Категория: Рецепти |
| Теги: салат, буряк

Рекомендовані рецепти:

Салат з квасолі і курки
Суп з ковбасками та овочами
Ажурні млинці (рецепт)
Тістечка "Полуниця в шоколаді"
Райдужні меренги
Домашній хліб з курагою
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: