Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати салат з курки і квасолі?
Щоб швидко приготувати цей салат можна взяти копчену курячу грудку і консервовану квасолю у власному соку. Якщо дозволяє час, то краще відварити курячу грудку і квасоля - вийде більш корисний і дієтичний салат.
Необхідні продукти
Три - чотири яйця
350 грам квасолі (або баночку консервованої у власному соку)
Копчена або варена куряча грудка
Пучок листового салату
Майонез за смаком
Сіль, чорний мелений перець
Житні або пшеничні сухарики
Приготування

Сухарики можна купити готові (для швидкого варіанти салату) або нарізати хліб невеликими кубиками, посипати спеціями, скропити олією і підсушити в духовці.
Яйця потрібно відварити круто, нарізати кубиками. Куряче м'ясо (варене чи копчене) нарізати тонкими брусочками. З квасолі злити рідину, саму квасолю (якщо консервована) промити під проточною водою. Листовий салат нарвати шматками (не дуже дрібно).
Змішати куряче м'ясо, квасоля, листя салату, заправити майонезом і посолити за смаком. Якщо любите гострий салат - додайте меленого чорного перцю. Перед подачею посипте салат сухариками. Приємного апетиту!
Просмотров: 412
Категория: Рецепти |
| Теги: салат, квасолі

Рекомендовані рецепти:

Яблучна коврижка
Трюфелі з апельсинових скоринок
Пиріг зі шпинатом і сиром
Угорські булочки з сиром
М'ятне печиво "Мохіто"
Картопля в паприці (рецепт)
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: