Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати салат з горошком і тунцем?
Індивідуальний салат можна приготувати з додаванням тунця і горошку.
Інгредієнти:

Тунець консервований - одна баночка;
Горошок консервований - одна банку;
Цибуля ріпчаста - одна головка;
Яйця - три штуки;
Майонез і йогурт.

Процес приготування:

Для початку треба відкрити консерву і дістати звідти вміст. Якщо немає тунця, то можна замінити будь рибною консервою в маслі. Після цього рибу треба потовкти виделкою, якщо є кісточки, то краще їх видалити.
Горошок треба викласти з банки, розсіл залишити. Цибулю очистити і нарізати дрібними кубиками. Яйця відварити і порізати дрібно.

Оформляємо салат. Даний салат найкраще подавати порційно. Для цього використовувати невеликі салатники. Треба класти всі пропоновані продукти шарами в довільному порядку, ролі на смак це не грає. Наприклад, спочатку йде тунець, потім цибулю, далі яйце і потім горошок, знову тунець, цибуля, яйце і горошок, зверху можна викласти кілька невеликих шматочків риби.
Йогурт треба змішати з майонезом, додати перець і полити зверху салат. Розкласти зверху по гілочки зелені і можна подавати до столу.

Приємного апетиту!
Просмотров: 468
Категория: Рецепти |
| Теги: салат, треба

Рекомендовані рецепти:

Ватрушка "Ласун"
Закуска з курячого філе
Закуска "Грибна галявина"
Італійські медові пончики
Риба, запечена з оливками
Брокколі з беконом і макарони-черепашками
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: