Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати салат з буряковим мармеладом?
Цей салатик легко можна приготувати приблизно за одну годину, калорійність однієї порції салату з буряковим мармеладом - 359 ккал. Необхідні продукти у розрахунку на 6 порцій: Суміш листя салату, можна використовувати латук, ромен, рукколу, крес-салат. Дуже нарядно виглядають червоні листочки лоло-россо; Парочка стебел селери; дві нестарі морквини; дві молоді разом з гичкою буряків (у старій бадилля буряка груба); трохи цукру; Заправка: третя частина чайної ложечки червоного гострого перцю (меленого); морська сіль; три зубчики часничку; оливкова олія; одна дрібна цибулинка; 0,25 склянки сухого вина (білого); Від буряка відрізаємо бадилля, варимо або запікаємо в мікрохвильовці, чистимо від шкірки і подрібнюємо блендером. Бурякове пюре викладаємо в сотейник і кип'ятимо п'ять хвилин. Приправляємо цукром і варимо сорок хвилин. Виливаємо в плоску форму, охолоджуємо і прибираємо в холодильник. Бадилля та салатні листя миємо й сушимо. Листочки салату рвемо руками, а бурякову гичку тонко нарізаємо ножем. Селера і моркву ріжемо соломкою. Форму дістаємо з холодильника і ріжемо буряковий мармелад кубиками. Змішуємо бадилля, салат, мармелад і овочі. Готуємо заправку: дрібно шаткуємо часник і цибулю, з'єднайте з вином, оливки. олією, перчимо, солимо. Збиваємо заправку блендером і поливаємо нею салатик. | |
Просмотров: 549 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |