Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати салат з буряковим мармеладом?
Цей салатик легко можна приготувати приблизно за одну годину, калорійність однієї порції салату з буряковим мармеладом - 359 ккал.
Необхідні продукти у розрахунку на 6 порцій:
Суміш листя салату, можна використовувати латук, ромен, рукколу, крес-салат. Дуже нарядно виглядають червоні листочки лоло-россо;
Парочка стебел селери;
дві нестарі морквини;
дві молоді разом з гичкою буряків (у старій бадилля буряка груба);
трохи цукру;
Заправка:
третя частина чайної ложечки червоного гострого перцю (меленого);
морська сіль;
три зубчики часничку;
оливкова олія;
одна дрібна цибулинка;
0,25 склянки сухого вина (білого);

Від буряка відрізаємо бадилля, варимо або запікаємо в мікрохвильовці, чистимо від шкірки і подрібнюємо блендером. Бурякове пюре викладаємо в сотейник і кип'ятимо п'ять хвилин.
Приправляємо цукром і варимо сорок хвилин. Виливаємо в плоску форму, охолоджуємо і прибираємо в холодильник.
Бадилля та салатні листя миємо й сушимо. Листочки салату рвемо руками, а бурякову гичку тонко нарізаємо ножем. Селера і моркву ріжемо соломкою. Форму дістаємо з холодильника і ріжемо буряковий мармелад кубиками. Змішуємо бадилля, салат, мармелад і овочі.
Готуємо заправку: дрібно шаткуємо часник і цибулю, з'єднайте з вином, оливки. олією, перчимо, солимо. Збиваємо заправку блендером і поливаємо нею салатик.
Просмотров: 549
Категория: Рецепти |
| Теги: бадилля, листочки

Рекомендовані рецепти:

Салат з квасолі і курки
Мафіни з мигдалем і цукатами
Террін з печінки індички з абрикосами і коньяком
Імбирне печиво "Як з Икеи"
Курка, запечена з травами
Пиріг з капустою і яйцем
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: