Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати салат «Квасолька»?
Вегетаріанський салат зі свіжих овочів з ароматною, гострою заправкою. Пропорції в заправці дотримуватися не обов'язково, можна її зробити гостріше або навпаки - м'якше, за своїм смаком. Що знадобиться для приготування 500 грам зеленої стручкової квасолі Два - три солодких болгарських перцю Дві середні морквини Дві цибулини Для заправки Три столових ложки винного або яблучного оцту Шість столових ложок рослинного масла Чайна ложка готової гірчиці Сіль і чорний мелений перець за смаком Головка часнику Приготування Моркву ріжемо длинненькой соломкою і бланшируем п'ять хвилин. У стручків квасолі відрізаємо носики і хвостики, стручки ріжемо навпіл або на три частини, бланшируем десять хвилин. цибулю і болгарський перець ріжемо соломкою. Поки остигає квасоля і моркву, готуємо заправку. Для неї потрібно часник пропустити через прес, оцет збити з маслом у просторій посуді. Додати гірчицю (можна взяти гостру або солодкувату - на ваш смак), сіль і перець, все розмішати до повного розчинення солі. Потім додати подрібнений часник. В заправку покласти цибулю, перемішати. Потім додати квасолю, моркву і болгарський перець. Все перемішати, накрити салат і залишити маринуватися на два - три години. | |
Просмотров: 622 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |