Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати салат «Квасолька»?
Вегетаріанський салат зі свіжих овочів з ароматною, гострою заправкою. Пропорції в заправці дотримуватися не обов'язково, можна її зробити гостріше або навпаки - м'якше, за своїм смаком.
Що знадобиться для приготування

500 грам зеленої стручкової квасолі
Два - три солодких болгарських перцю
Дві середні морквини
Дві цибулини

Для заправки

Три столових ложки винного або яблучного оцту
Шість столових ложок рослинного масла
Чайна ложка готової гірчиці
Сіль і чорний мелений перець за смаком
Головка часнику

Приготування

Моркву ріжемо длинненькой соломкою і бланшируем п'ять хвилин. У стручків квасолі відрізаємо носики і хвостики, стручки ріжемо навпіл або на три частини, бланшируем десять хвилин. цибулю і болгарський перець ріжемо соломкою.
Поки остигає квасоля і моркву, готуємо заправку. Для неї потрібно часник пропустити через прес, оцет збити з маслом у просторій посуді. Додати гірчицю (можна взяти гостру або солодкувату - на ваш смак), сіль і перець, все розмішати до повного розчинення солі. Потім додати подрібнений часник.
В заправку покласти цибулю, перемішати. Потім додати квасолю, моркву і болгарський перець. Все перемішати, накрити салат і залишити маринуватися на два - три години.
Просмотров: 584
Категория: Рецепти |
| Теги: ріжемо, перець

Рекомендовані рецепти:

Баклажани по-корейськи
Кекс столичний
"Торф'яної пиріг"
Яєчня по-італійськи
Домашні чебуреки
Готуємо сирники
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: