Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати салат "Колслоу", у в'єтнамському стилі?
Одна з варіацій знаменитого салату "Колслоу", на це раз, у в'єтнамському стилі. Салатик легко готується, в одній порції всього 190 ккал.
Нам потрібні такі продукти:
одна морквина;
триста грамів китайської капустки;
вісім помідорів черрі;
половинка червоної цибулини;
дванадцять великих креветок;
стаканчик рубаної зелені: кінзи, базиліка і м'яти;
свіжий імбир 1 см;
Заправка:
сто мілілітрів рисового оцту;
ст. л. тростинного цукру;
горішки кеш'ю;
пів чайної ложки сушеного чилі;

Гріємо на сковороді олію і обсмажуємо горішки на середньому вогні. Дістаємо шумівкою і викладаємо стікати на паперову серветку.

Капусту миємо, сушимо і дрібно шаткуємо, морковочку ріжемо соломкою, цибуля - півкільцями. Помідорчики черрі миємо, прибираємо плодоніжку і ріжемо четвертинками. Овочі кладемо у велику миску.

Робимо заправку: у сотейник наливаємо оцет, кладемо цукор і чилі. Доводимо до кипіння, постійно помішуючи. Коли цукор розчиниться, знімаємо з плити і охолодити. Приправляємо сіллю за смаком.

Креветки варимо, остуджуємо, чистимо. Імбир трьом на терочке. Запашні кешью рубаємо ножем.
Додаємо до овочів імбир, горішки, креветки і зелень. Зверху поливаємо салат заправкою.
Просмотров: 429
Категория: Рецепти |
| Теги: горішки, імбир

Рекомендовані рецепти:

Штрудель з сирного тіста з вишнею
Цукерки з вишні
Сирна запіканка
Курячі ніжки з лимоном і маслинами
Пісні рогалики
Смажене морозиво
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: