Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати салат "Колслоу", у в'єтнамському стилі?
Одна з варіацій знаменитого салату "Колслоу", на це раз, у в'єтнамському стилі. Салатик легко готується, в одній порції всього 190 ккал. Нам потрібні такі продукти: одна морквина; триста грамів китайської капустки; вісім помідорів черрі; половинка червоної цибулини; дванадцять великих креветок; стаканчик рубаної зелені: кінзи, базиліка і м'яти; свіжий імбир 1 см; Заправка: сто мілілітрів рисового оцту; ст. л. тростинного цукру; горішки кеш'ю; пів чайної ложки сушеного чилі; Гріємо на сковороді олію і обсмажуємо горішки на середньому вогні. Дістаємо шумівкою і викладаємо стікати на паперову серветку. Капусту миємо, сушимо і дрібно шаткуємо, морковочку ріжемо соломкою, цибуля - півкільцями. Помідорчики черрі миємо, прибираємо плодоніжку і ріжемо четвертинками. Овочі кладемо у велику миску. Робимо заправку: у сотейник наливаємо оцет, кладемо цукор і чилі. Доводимо до кипіння, постійно помішуючи. Коли цукор розчиниться, знімаємо з плити і охолодити. Приправляємо сіллю за смаком. Креветки варимо, остуджуємо, чистимо. Імбир трьом на терочке. Запашні кешью рубаємо ножем. Додаємо до овочів імбир, горішки, креветки і зелень. Зверху поливаємо салат заправкою. | |
Просмотров: 585 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |