Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати салат-карпаччио з куркою?
Для приготування цього незвичайного салату нам потрібно:
філе курячої грудки - дві штуки;
один корінь селери;
маленький червоний перчик;
чотири часточки свіжого ананаса;
дві ст. ложки олії з пророщених зерен;
білий мелений перчик і сіль;
сік одного лимончика;
половинка чайної ложечки анісу;
шматочок кореня імбиру;
яблуко;
сто п'ятдесят грамів вершків;
чотири ківі;
листя салату «редиччио»;

Приготування:

Моєму курку вхолодной водичці й обсушуємо паперовим рушником. Імбир тремо на тертці. Змішуємо половину тертого імбиру, аніс і сіль. Натираємо цією сумішшю філе і відкладаємо вбік. Моєму яблука і селеру, чистимо від шкірки, у яблук видаляємо середину. Червоний перець ріжемо навпіл, видаляємо насіння і перегородки, миємо. Часточки ананаса очищаємо від шкірки. Ананас, червоний перчик і яблука дрібно ріжемо.

Смажимо куряче філе на тефлоні на невеликому кол-ве масла по три хвилинки з кожного боку. При необхідності додатково перчимо і солимо.

Робимо салатну заправку: сік лимона приправляємо перцем, сіллю і залишками імбиру. З'єднуємо лимонний сік і вершки. Даємо трохи настоятися і проціджуємо, щоб прибрати волокна тертого імбиру.

Змішуємо ананас, селера, яблука і червоний перчик. Поливаємо салат заправкою і ще раз перемішуємо. Ківі чистимо, ріжемо часточками.

Листя салату «Редиччио», миємо, сушимо і викладаємо на тарілку. Філе ріжемо тонкими скибочками. Викладаємо На листя салату, зверху тонкі шматочки курячого філе і скибочки ківі.
Просмотров: 420
Категория: Рецепти |
| Теги: філе, червоний

Рекомендовані рецепти:

Листковий салат з сиром фета
Курячий рулет з яблуками і сухофруктами
Десерт-морозиво
Шоколадно-сирний пиріг
Булочки з корицею
Рецепт приготування закуски "Морська мушля"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: