Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати салат-карпаччио з куркою?
Для приготування цього незвичайного салату нам потрібно: філе курячої грудки - дві штуки; один корінь селери; маленький червоний перчик; чотири часточки свіжого ананаса; дві ст. ложки олії з пророщених зерен; білий мелений перчик і сіль; сік одного лимончика; половинка чайної ложечки анісу; шматочок кореня імбиру; яблуко; сто п'ятдесят грамів вершків; чотири ківі; листя салату «редиччио»; Приготування: Моєму курку вхолодной водичці й обсушуємо паперовим рушником. Імбир тремо на тертці. Змішуємо половину тертого імбиру, аніс і сіль. Натираємо цією сумішшю філе і відкладаємо вбік. Моєму яблука і селеру, чистимо від шкірки, у яблук видаляємо середину. Червоний перець ріжемо навпіл, видаляємо насіння і перегородки, миємо. Часточки ананаса очищаємо від шкірки. Ананас, червоний перчик і яблука дрібно ріжемо. Смажимо куряче філе на тефлоні на невеликому кол-ве масла по три хвилинки з кожного боку. При необхідності додатково перчимо і солимо. Робимо салатну заправку: сік лимона приправляємо перцем, сіллю і залишками імбиру. З'єднуємо лимонний сік і вершки. Даємо трохи настоятися і проціджуємо, щоб прибрати волокна тертого імбиру. Змішуємо ананас, селера, яблука і червоний перчик. Поливаємо салат заправкою і ще раз перемішуємо. Ківі чистимо, ріжемо часточками. Листя салату «Редиччио», миємо, сушимо і викладаємо на тарілку. Філе ріжемо тонкими скибочками. Викладаємо На листя салату, зверху тонкі шматочки курячого філе і скибочки ківі. | |
Просмотров: 564 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |