Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати рулетики з кольрабі і рисом?
1. Змішуємо в каструлі 1/3 склянки коричневого рису, 1/3 склянки насіння водяного очерету і 1/3 склянки довго зернистого рису, після чого додаємо сюди ж 750 мл курячого бульйону. На невеликому вогні доводимо до кипіння і варимо до готовності, в результаті зерна повинні вийти м'якими.
2. У той час, поки вариться рис, очищаємо і нарізаємо кубиками невелику цибулину, кілька корінців селери, а також великий зелений болгарський перець. Всю цю овочеву суміш викласти на сковороду і почати обсмажування на невеликому вогні, сюди ж додати 150-200 грам нарізаного соломкою бекону. Смажити при постійному помішуванні, щоб не допустити пригорання овочів, при необхідності - видалити зайвий жир зі сковороди. Перемішати овочеву суміш з рисовим.

3. Далі потрібно помити і очистити 20-25 аркушів листя кольрабі, опустити їх в киплячу воду на 1,5-2 хвилини.
Тепер беремо аркуш кольрабі, акуратно його розстилаємо на рівній поверхні і поміщаємо всередину столову ложку рисово-овочевої суміші. Складаємо навпіл, з'єднуємо краї листа й акуратно зафарбовуємо.
Таким чином фаршируємо і решта листя, укладаємо їх у форму для запікання і покриваємо шаром томатного соку або соусу.

4. Накриту ємність для запікання тримаємо в духовій шафі 20-25 хвилин при температурі 180С.
Даний рецепт розрахований на 6 порцій.


Приємного апетиту!
Просмотров: 410
Категория: Рецепти |
| Теги: кольрабі, 1/3

Рекомендовані рецепти:

Шоколадний пломбір
Оладки з чорницею
"Медова" свинина з імбиром
Шоколадно-сирний пиріг
Омлет з щавлем і сиром
Баклажани по-італійськи
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: