Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати рибу з цибулею і помідорами?
Рецептів, як приготувати рибу, існує незліченна безліч. Але от біда, багато з них дуже складні і займають чимало часу. Ну а що робити, коли є риба, і не хочеться витрачати багато часу на її приготування, а смачно поїсти хочеться? І в цьому випадку, дуже до речі буде наступний рецепт. Риба з помідорами та цибулею. Готується всього 20 хвилин, і вимагає мінімум зусиль. Що б її приготувати, нам буде потрібно: - філе будь-якої риби - 0.5 кг; - 2-3 великих помідора; - 2 цибулини (можна використовувати і салатний цибуля); - рослинна олія 3-4 столових ложки; - сіль, перець, зелень, це все за смаком. готувати: Помідори помити і нарізати кружальцями. Лук ріжеться великими кільцями. Філе риби нарізати порційними шматками, миються і висушуються. Далі на гарячу сковороду виливається рослинне масло і викладаються попередньо посолені і попєрчєнниє шматки риби, і обсмажуються з одного боку 3-4 хвилини. Перевертаємо, солимо і перчимо, і зверху викласти цибулю і помідори. Для того що б риба не підгоріла, можна додати трохи води. Накриваємо сковороду кришкою і тушкуємо на невеликому вогні протягом 10-15 хвилин. Риба готова! Подавати на стіл, рясно посипавши зеленню. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 652 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |