Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати рибу з цибулею і помідорами?
Рецептів, як приготувати рибу, існує незліченна безліч. Але от біда, багато з них дуже складні і займають чимало часу. Ну а що робити, коли є риба, і не хочеться витрачати багато часу на її приготування, а смачно поїсти хочеться? І в цьому випадку, дуже до речі буде наступний рецепт. Риба з помідорами та цибулею. Готується всього 20 хвилин, і вимагає мінімум зусиль.
Що б її приготувати, нам буде потрібно:
- філе будь-якої риби - 0.5 кг;
- 2-3 великих помідора;
- 2 цибулини (можна використовувати і салатний цибуля);
- рослинна олія 3-4 столових ложки;
- сіль, перець, зелень, це все за смаком.

готувати:
Помідори помити і нарізати кружальцями. Лук ріжеться великими кільцями. Філе риби нарізати порційними шматками, миються і висушуються. Далі на гарячу сковороду виливається рослинне масло і викладаються попередньо посолені і попєрчєнниє шматки риби, і обсмажуються з одного боку 3-4 хвилини. Перевертаємо, солимо і перчимо, і зверху викласти цибулю і помідори. Для того що б риба не підгоріла, можна додати трохи води. Накриваємо сковороду кришкою і тушкуємо на невеликому вогні протягом 10-15 хвилин.
Риба готова! Подавати на стіл, рясно посипавши зеленню. Приємного апетиту!
Просмотров: 464
Категория: Рецепти |
| Теги: риба, приготувати

Рекомендовані рецепти:

Українські пампушки з часником
М'яке печиво з шоколадом і горіхами
Чізкейк з літніми ягодами
Корисні цукерки з моркви
Млинці з зеленою цибулею
Булочки з полуницею
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: