Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати рибу по-домашньому?
Дуже простий і вдалий рецепт соковитою і ніжною дієтичної рибки. Для маринаду знадобиться нежирний кефір або натуральний йогурт.
Необхідні продукти
500 грам рибного філе (у нашому випадку - пеленгас)
200 мл кефіру або йогурту
Сіль і перець за смаком
Спеції і приправи для риби (або які любите)
Рослинна олія
Дві - три цибулини
Тертий сир (за бажанням)
Приготування

Рибне філе нарізати невеликими шматочками, посипати сіллю і перцем, залишити на півгодини. Цибулю нарізаємо півкільцями або кільцями, присаливаем і злегка перетираємо, щоб він став м'якше. Додаємо приправи і спеції, перець, вливаємо кефір або йогурт, перемішуємо і залишаємо цибулю на півгодини маринуватися.
Сковорідку або форму з бортиками застеляємо папером для випічки змащуємо олією, викладаємо рибу. Зверху виливаємо цибулю з маринаду і відправляємо в духовку на півгодини - сорок хвилин. За бажанням можна хвилин за десять до готовності посипати тертим сиром. На гарнір добре підійде відварний картопля або рис.
Для цієї страви краще вибирати жирну морську рибу, добре підійде також морський окунь.
Просмотров: 420
Категория: Рецепти |
| Теги: цибулю, півгодини

Рекомендовані рецепти:

Млинці заварні на молоці
Корисні цукерки з моркви
Клубочки ниток
Картопля з овочами, запечений у вершках
Макарони з шинкою і грибним соусом
Готуємо бісквітне тісто
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: