Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати рибні котлети з овочами?
Завдяки додаванню овочів рибні котлети виходять ніжними, соковитими і надзвичайно смачними. Самий смачний фарш буде якщо ви змішаєте кілька сортів риби, бажано з білим м'ясом. Можна приготувати котлети і з річкової риби, наприклад - з товстолобика. Необхідні продукти 500 грам рибного філе Одна морквина Одна цибулина Одна картоплина Три часточки часнику 100 грам білокачанної капусти Одне яйце Пучок зелені Сіль і перець за смаком Спеції для риби Панірувальні сухарі Приготування Овочі почистити і разом із рибним філе пропустити через м'ясорубку. Зелень і часник дрібно порубати, додати у фарш. Вимішати, посолити, поперчити, посипати спеціями і вбити яйце. Ще раз добре вимісити фарш, можна навіть залишати, побити його об стіл. Тоді всі інгредієнти краще з'єднуватися і фарш вийде більш однорідним. Рада. Буває що заморожена риба після розморожування виявляється дуже водянистим. Якщо з-за цього фарш вийшов рідкуватим, покладіть дві - три столові ложки панірувальних сухарів і добре розмішайте фарш. Залиште хвилин на десять щоб сухарі набрякли і вимішайте ще раз. Тепер можна приступати до формування котлет. Краще робити їх невеликими і обвалювати в панірувальних сухарях - так вони вийдуть більш соковитими всередині і з хрусткою скоринкою зовні. Смажити потрібно на середньому вогні в невеликій кількості рослинного масла. | |
Просмотров: 746 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |