Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати рибні котлети з овочами?
Завдяки додаванню овочів рибні котлети виходять ніжними, соковитими і надзвичайно смачними. Самий смачний фарш буде якщо ви змішаєте кілька сортів риби, бажано з білим м'ясом. Можна приготувати котлети і з річкової риби, наприклад - з товстолобика.
Необхідні продукти

500 грам рибного філе
Одна морквина
Одна цибулина
Одна картоплина
Три часточки часнику
100 грам білокачанної капусти
Одне яйце
Пучок зелені
Сіль і перець за смаком
Спеції для риби
Панірувальні сухарі

Приготування

Овочі почистити і разом із рибним філе пропустити через м'ясорубку. Зелень і часник дрібно порубати, додати у фарш. Вимішати, посолити, поперчити, посипати спеціями і вбити яйце. Ще раз добре вимісити фарш, можна навіть залишати, побити його об стіл. Тоді всі інгредієнти краще з'єднуватися і фарш вийде більш однорідним.
Рада. Буває що заморожена риба після розморожування виявляється дуже водянистим. Якщо з-за цього фарш вийшов рідкуватим, покладіть дві - три столові ложки панірувальних сухарів і добре розмішайте фарш. Залиште хвилин на десять щоб сухарі набрякли і вимішайте ще раз. Тепер можна приступати до формування котлет.
Краще робити їх невеликими і обвалювати в панірувальних сухарях - так вони вийдуть більш соковитими всередині і з хрусткою скоринкою зовні. Смажити потрібно на середньому вогні в невеликій кількості рослинного масла.
Просмотров: 708
Категория: Рецепти |
| Теги: котлети, фарш

Рекомендовані рецепти:

Квасоля з помідорами і грибами
Шоколадно-сирні мафіни з ягодами
Пудинг з персиків
Закусочні рибні кульки
Печінка, приготована з овочами
Морквяний торт з сушеної журавлини
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: