Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати рибне рагу з овочами?
У складі інгредієнтів для приготування рагу по цьому рецепту обов'язково повинні бути солоні огірки. Саме солоні, не мариновані. Рибу краще брати морську, з білим або червоним м'ясом.
Необхідні продукти

Кілограм картоплі
500 грам рибного філе
Сік половинки лимона
Дві цибулини
Чотири солоних огірка (беріть середні за розміром)
Чотири столові ложки томат-пасти
Половина склянки сметани
Пучок свіжої зелені
Дві чайних ложки борошна
Сіль, червоний мелений перець за смаком
Спеції для риби

Приготування

Рибне філе нарізати не дуже дрібними шматочками. Полити соком лимона, рослинним маслом, перемішати, посипати спеціями для риби. Залишити маринуватися на півгодини.
В цей час дрібно нарізати цибулю і обсмажити в маслі. Картоплю нарізати кубиками, скласти в казанок або каструлю з товстим дном, влити дві склянки води. Покласти туди ж обсмажену цибулю, посипати перцем, варити на слабкому вогні під кришкою до готовності. Коли картопля буде готова, додати нарізані скибочками огірки, рибу, зелень і влити томатну пасту (її розвести в половині склянки води). Варити на повільному вогні. Через двадцять хвилин влити сметану (загущатися її двома чайними ложками борошна), варити ще хвилин п'ять. Спробувати на сіль, якщо треба - підсолити і зняти каструлю з вогню. Дати трохи настоятися і розкласти по тарілках.
Просмотров: 408
Категория: Рецепти |
| Теги: варити, влити

Рекомендовані рецепти:

Закуска з печериць по-іспанськи
Теплий салат з пасти з креветками
Листкова коса з капустою
Печенюшки "Міні"
Яєчня по-італійськи
Полуничний пиріг
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: