Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати пряне рагу з кабачків з м'ясом?
Ось-ось підуть кабачки нового врожаю, і я пропоную поповнити скарбничку рецептів ще й таким блюдом. Рагу можна їсти навіть без гарніру, просто з хлібом. Що знадобиться для приготування Три кабачка Чотири - п'ять цибулин Три морквини Три стебла черешкової селери 300 грам м'яса (яловичина, свинина) 500 мл овочевого або томатного соку Спеції за смаком Сіль і чорний перець за смаком Рослинна олія Зелень кропу і петрушки Приготування Всі інгредієнти потрібно нарізати приблизно однаковими шматочками (і м'ясо теж). Можна дрібніше покришити цибулю - кубиками або ж нарізати півкільцями. Розігріти в сотейнику або в казанчике рослинне масло. Спочатку злегка обсмажити цибулю, потім додати м'ясо і обсмажувати все разом. Покласти моркву, кабачки і селеру, перемішати, накрити кришкою і тушкувати все разом хвилин 15. Коли овочі протушатся, посолити, поперчити, додати спеції і залити соком. Можна взяти готовий пакетований сік з овочів (морква з помідорами, гарбузом тощо) або ж залити все томатним соком (якщо густий - розвести водою). Накрити рагу кришкою і тушкувати на слабкому вогні до загусання соусу. В кінці приготування додати нарізану зелень і зняти з вогню. Подавати з відварним рисом, макаронами або картоплею. | |
Просмотров: 563 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |