Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати пряне рагу з кабачків з м'ясом?
Ось-ось підуть кабачки нового врожаю, і я пропоную поповнити скарбничку рецептів ще й таким блюдом. Рагу можна їсти навіть без гарніру, просто з хлібом.
Що знадобиться для приготування
Три кабачка
Чотири - п'ять цибулин
Три морквини
Три стебла черешкової селери
300 грам м'яса (яловичина, свинина)
500 мл овочевого або томатного соку
Спеції за смаком
Сіль і чорний перець за смаком
Рослинна олія
Зелень кропу і петрушки
Приготування

Всі інгредієнти потрібно нарізати приблизно однаковими шматочками (і м'ясо теж). Можна дрібніше покришити цибулю - кубиками або ж нарізати півкільцями.
Розігріти в сотейнику або в казанчике рослинне масло. Спочатку злегка обсмажити цибулю, потім додати м'ясо і обсмажувати все разом. Покласти моркву, кабачки і селеру, перемішати, накрити кришкою і тушкувати все разом хвилин 15. Коли овочі протушатся, посолити, поперчити, додати спеції і залити соком. Можна взяти готовий пакетований сік з овочів (морква з помідорами, гарбузом тощо) або ж залити все томатним соком (якщо густий - розвести водою).
Накрити рагу кришкою і тушкувати на слабкому вогні до загусання соусу. В кінці приготування додати нарізану зелень і зняти з вогню.
Подавати з відварним рисом, макаронами або картоплею.
Просмотров: 574
Категория: Рецепти |
| Теги: Рагу, Boyvachcha 2 (uzbekfilm) Бойвачча 2

Рекомендовані рецепти:

Датський різдвяний вівсяної пиріг
Морський окунь, смажена з цибулею
Глінтвейн на мандаринах і журавлині (рецепт)
Салат з огірків з апельсином і виноградом
Вершковий пиріг по середньовічному рецептом
Коктейль Маргарита.
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: