Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати плов з м'ясом і овочами?
Рецепт дуже простий, але все ж вартий уваги. Для цієї страви потрібно всього потрохи - трохи будь-якого м'яса, овочі які є і рис. Загалом, відмінний варіант, який стане в нагоді і початківцям, і досвідченим господиням.
Необхідні продукти
500 грамів м'яса (курка, свинина)
Склянку сухого рису
Морква, цибуля, болгарський перець, кабачок, помідори, часник - кількість довільне
Часник, свіжа зелень
Сіль і перець, спеції для плову
Рослинна олія
Приготування

Промиваємо рис у декількох водах. М'ясо нарізаємо досить великими шматочками. Овочі чистимо, кабачки, перець і помідори ріжемо кубиками, цибулю - півкільцями, моркву - соломкою. Свіжу зелень і часник подрібнюємо.
В сковорідці розігріваємо трохи масла, обсмажуємо м'ясо до рум'яної скоринки. В кінці потрібно трохи підсолити і посипати спеціями.
На іншій сковорідці обсмажуємо цибулю, потім до нього додаємо моркву, а коли трохи обсмажиться, викладаємо кабачки, перець і обсмажуємо ще хвилин десять. В останню чергу кладемо помідори і часник. Солимо за смаком, приправляємо спеціями.
Викладаємо овочі на м'ясо, зверху засипаємо рис, вливаємо води стільки, щоб вона покрила рис. Накриваємо кришкою, робимо маленький вогонь, тушкуємо приблизно годину (рис повинен увібрати всю воду). Готовий плов посипаємо зеленню і даємо настоятися.
Просмотров: 822
Категория: Рецепти |
| Теги: перець, рис

Рекомендовані рецепти:

Тости з овочами і пастою авокадо
Печиво "Новорічна суміш"
Пиріг з капустою і яйцем
М'ясний террін з помідорами і сиром
Сирні кексики
Слойки з бутербродніци
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: