Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати пиріг з ананасами і журавлиною?
Черговий рецепт пирога-перевертыша. Ананаси беремо консервовані кільцями, журавлина підійде будь - свіжа або заморожена. Пиріг всесезонний, необхідні фрукти є в продажу круглий рік.
Що знадобиться для приготування

Баночка консервованих ананасів (300 грам)
Півсклянки журавлини
Три - чотири столові ложки цукру
30 грам вершкового масла

Для тесту

100 грам вершкового масла
Два яйця
100 мл кефіру
120 грам цукру
200 грам борошна
Чайна ложечка розпушувача
Пакетик ванільного цукру
Щіпка солі

Приготування

Злийте сироп з банки з ананасами. Форму для випічки змастіть маслом (30 грам) і поставте на дуже слабкий вогонь. Коли масло розтане, всипте три - чотири столові ложки цукру і почекайте поки цукор розтане. Викладіть щільно одне до іншого кільця ананасів, проміжки заповніть журавлиною.
Для тіста потрібно збити м'яке масло з цукром, додати дрібку солі, розпушувач, збиті яйця та кефір. Все розмішати, всипати борошно з ванільним цукром і замісити тісто. По густоті воно вийде як тісто на оладки.
Вилити тісто у форму на ананаси і журавлину, верх розрівняти і поставити в розігріту до 180 градусів духовку. Випікати приблизно півгодини. Гарячий пиріг накрити стравою і обережно його перевернути.
Просмотров: 571
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, пиріг

Рекомендовані рецепти:

М'ясний батон з дайконом і шинкою
Баклажани з волоськими горіхами
Райдужні меренги
Пиріг з куркою, рікотою та шпинатом
Салат сирно-апельсиновий
Солодкі профітролі
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: