Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати пікантну закуску з печериць?
Якщо у вас є пароварка - готуйте гриби для салатів і закусок на пару. Так вони зберігають смак і аромат, залишаються соковитими і не стають водянистими як під час відварювання у воді. Що знадобиться для приготування 150 грам дрібних шампіньйонів Дві столові ложки ароматної олії Чайна ложка яблучного оцту (5-6%) Чайна ложка солі Половина чайної ложки цукру Три часточки часнику Невеликий гострий перчик Трохи коріандру Свіжий кріп Приготування Гриби вимити, покласти в пароварку і готувати 20 хвилин. У салатнику змішати сіль, цукор і оцет, влити рослинне масло, ретельно розмішати до розчинення солі та цукру. Додати пропущений через прес часник, коріандр, дрібно нарізаний гострий перчик і подрібнену зелень кропу. Все змішати. Готові гриби перекласти в салатник з маринадом, додати трохи водички з пароварки. Затягнути плівкою і поставити в холодильник мінімум на шість годин (краще на ніч). Перед подачею рідина від маринаду злити, додати в гриби трохи ріпчастої або зеленої цибулі. Перемішати, за бажанням додати рослинного масла і подавати до столу. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 640 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |