Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати пікантну закуску з печериць?
Якщо у вас є пароварка - готуйте гриби для салатів і закусок на пару. Так вони зберігають смак і аромат, залишаються соковитими і не стають водянистими як під час відварювання у воді.
Що знадобиться для приготування

150 грам дрібних шампіньйонів
Дві столові ложки ароматної олії
Чайна ложка яблучного оцту (5-6%)
Чайна ложка солі
Половина чайної ложки цукру
Три часточки часнику
Невеликий гострий перчик
Трохи коріандру
Свіжий кріп

Приготування

Гриби вимити, покласти в пароварку і готувати 20 хвилин. У салатнику змішати сіль, цукор і оцет, влити рослинне масло, ретельно розмішати до розчинення солі та цукру. Додати пропущений через прес часник, коріандр, дрібно нарізаний гострий перчик і подрібнену зелень кропу. Все змішати. Готові гриби перекласти в салатник з маринадом, додати трохи водички з пароварки. Затягнути плівкою і поставити в холодильник мінімум на шість годин (краще на ніч). Перед подачею рідина від маринаду злити, додати в гриби трохи ріпчастої або зеленої цибулі. Перемішати, за бажанням додати рослинного масла і подавати до столу. Приємного апетиту!
Просмотров: 598
Категория: Рецепти |
| Теги: гострий, гриби

Рекомендовані рецепти:

Паштет по-східному
Террін з печінки індички з абрикосами і коньяком
Пиріг з сиром та вишнями
Салат з авокадо і бекону
Бутерброди "сонечка"
Заварний торт з ягодами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: