Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати піцу з заливкою?
В самому рецепті немає нічого революційного. Піца випікається на коржі з дріжджового тіста, начинка підбирається до смаку, а щоб вийшло соковито, робиться заливка з яєць і майонезу, яка виливається на начинку. Продукти для тіста Три з половиною склянку борошна (стакан гранований) 25 грам звичайних дріжджів (або пакетик сухих) Склянку води 100 грам маргарину Одне яйце Дві чайних ложки цукру Дві столових ложки рослинного масла Для заливки Дві - три столові ложки майонезу Одне яйце Їдальня ложка рослинного масла Дві - три чайних ложки приправи для піци Начинка підбирається будь-яка Приготування Дріжджі кладемо в склянку, додаємо дрібку цукру, розтираємо і заливаємо теплою водою до верху склянки. Борошно просіяти. Коли дріжджі підійдуть, вилити їх до борошна, додати яйця і розтоплений маргарин (його попередньо остудити до кімнатної температури), сіль і цукор. Замісити тісто. Воно повинно вийти м'яким, гладким і легко відставати від рук. В кінці замісу влити рослинне масло. Якщо тісто вийшло рідкуватим, додати ще трохи борошна. Дати йому підійти півгодини, потім обім'яти і дати підійти вдруге. Поки підходить тісто, приготуйте будь-яку начинку і зробіть заливку. Для заливки потрібно збити яйця з майонезом, рослинним маслом і додати приправи. тісто розподілити по змащеного олією деку з бортиками. Змастити томатним соусом або кетчупом, викласти начинку. Полити заливкою і посипати тертим сиром. Випікати 15 - 20 хвилин на середньому вогні при температурі 180 градусів. | |
Просмотров: 857 Категория: Рецепти |
| |
| Комментарии: 1 | |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |