Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати піцу «Кальцоне» з бездріжджового тіста?
Піца - пиріжок дуже зручна тим, що її можна брати на природу, на роботу в якості швидкого обіду, не побоюючись що начинка порушиться або всі перепачкает. Начинка закрита шаром тесту, не випливає і не висихає. Необхідні продукти Кефір або кисле молоко (кисляк) - півлітра 150 грам маргарину Половина пакетика розпушувача (7 грам) Сіль за смаком Борошно Для начинки Ковбаса (будь-яка) Сир Ріпчасту цибулю Помідори Сіль Приправи і спеції Приготування Кефір можна злегка нагріти, покласти розпушувач, сіль, маргарин. Перемішати. Поступово всипати борошно. Точна кількість визначиться в процесі вымешиваня тіста, готове тісто має бути м'яким і не липнути до рук. Ковбасу і помідори нарізати тонкими кружечками, цибулю - кільцями, натерти сир на крупній тертці. Від тіста відрізати шматочок, розкачати його в коло товщиною 3 - 4 мм, На одну половину викласти кружечки помідорів, посипати сіллю, спеціями. На помідори викласти ковбасу, потім - кільця цибулі, засипати начинку тертим сиром і накрити другою половиною тіста. Защипати краї. Перекласти на деко, змащене маслом, змастити піцу майонезом, томатним соусом або яйцем (щоб зверху була апетитна скоринка) і поставити в розігріту до 200 градусів духовку. Випікати приблизно 20 хвилин до золотистої скоринки. Начинка у цій піці може бути будь-яка, з додаванням грибів, овочів або м'яса, замість помідор можна змастити тісто томатним соусом - словом, з начинкою все як у звичайній піці. | |
Просмотров: 654 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |