Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати піцу «Кальцоне» з бездріжджового тіста?
Піца - пиріжок дуже зручна тим, що її можна брати на природу, на роботу в якості швидкого обіду, не побоюючись що начинка порушиться або всі перепачкает. Начинка закрита шаром тесту, не випливає і не висихає.
Необхідні продукти

Кефір або кисле молоко (кисляк) - півлітра
150 грам маргарину
Половина пакетика розпушувача (7 грам)
Сіль за смаком
Борошно
Для начинки

Ковбаса (будь-яка)
Сир
Ріпчасту цибулю
Помідори
Сіль
Приправи і спеції
Приготування

Кефір можна злегка нагріти, покласти розпушувач, сіль, маргарин. Перемішати. Поступово всипати борошно. Точна кількість визначиться в процесі вымешиваня тіста, готове тісто має бути м'яким і не липнути до рук.

Ковбасу і помідори нарізати тонкими кружечками, цибулю - кільцями, натерти сир на крупній тертці. Від тіста відрізати шматочок, розкачати його в коло товщиною 3 - 4 мм, На одну половину викласти кружечки помідорів, посипати сіллю, спеціями. На помідори викласти ковбасу, потім - кільця цибулі, засипати начинку тертим сиром і накрити другою половиною тіста. Защипати краї.

Перекласти на деко, змащене маслом, змастити піцу майонезом, томатним соусом або яйцем (щоб зверху була апетитна скоринка) і поставити в розігріту до 200 градусів духовку. Випікати приблизно 20 хвилин до золотистої скоринки.

Начинка у цій піці може бути будь-яка, з додаванням грибів, овочів або м'яса, замість помідор можна змастити тісто томатним соусом - словом, з начинкою все як у звичайній піці.
Просмотров: 654
Категория: Рецепти |
| Теги: тіста, начинка

Рекомендовані рецепти:

Рецепт паски
Брокколі з беконом і макарони-черепашками
Гречана каша з тофу
Печиво "Анзак"
Порційна шарлотка
Мигдальної-яблучний пиріг
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: