Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати перевернутий пиріг з абрикосами?
Чим хороші перевернуті пироги - так це незвичайною начинкою із карамельним смаком. А в цьому рецепті в карамель ще додається лимонний сік, і в поєднанні з абрикосами виходить дуже смачно. Що знадобиться для тіста Неповний склянку цукру Два яйця 100 грам вершкового масла Неповний склянку кефіру або йогурту 300 грам борошна Півтори чайних ложки розпушувача Щіпка солі Пакетик ванільного цукру Для начинки 12 абрикосів Сік і цедра половинки лимона Склянку цукру 100 грам вершкового масла Пакетик ванільного цукру Приготування Розтопіть в сковороді масло, змішайте з цукром, лимонним соком і цедрою, додайте ванільний цукор і тримайте на середньому вогні, поки карамель не закипить. Помішуйте. Вилийте її на дно форми і розкладіть на карамель половинки абрикосів зрізом вниз. Для тіста м'яке масло збийте з цукром і ванільним цукром дочиста. Додайте яйця, ще раз збийте. Всипте борошно, сіль і розпушувач, додати кефір і вимішайте однорідне тісто без грудочок. Викладіть його на абрикоси, поставте в розігріту до 180 градусів духовку і випікайте 35 - 45 хвилин. Готовий пиріг відразу ж переверніть на тарілку денцем вгору. | |
Просмотров: 620 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |