Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати пельмені по-китайськи?
Пропоную рецепт приготування пельменів по - китайськи (галушки тушковані з начинкою). Вам знадобитися на дві - три порції (15 пельменів): Для тіста: Борошна - півтори склянки; Сухих дріжджів - дві чайні ложки; Води - пів склянки. Для начинки: Рубленого м'яса - двісті п'ятдесят грам; Коньяку - половина чайної ложки; Супової зелені - одна столова ложка; Цукру - половина чайної ложки; Солі - половина чайної ложки; Рослинного масла - одна столова ложка; Тертого імбиру - чверть чайної ложки; Кукурудзяного крохмалю - половина чайної ложки. Приготування: 1.Замесите тісто і гарненько його розкачайте. Накрийте тісто вологою серветкою, покладіть зверху невелику тарілку і поставте його підходити при кімнатній температурі на два години. Після ще раз перемесите тісто і розкачайте на дошці, посипаною борошном в джгут діаметром п'ять сантиметрів; розріжте на шматочки довжиною по чотири сантиметри, а потім кожен шматочок розкачати в коло, діаметрів вісім сантиметрів. 2. Приготуйте начинку, змішавши для цього всі інгредієнти, призначені для неї. 3. На кожен гурток покладіть начинку і сформуйте пельмені. 4.Налейте в скороварку трохи води, натягніть в ній полотняну серветку і на серветці розкладіть галушки (пельмені) на відстані один сантиметр один від одного. Накрийте каструлю звичайною кришкою і тушкуйте пельмені на пару протягом двадцяти хвилин. | |
Просмотров: 627 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |