Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати пельмені по-китайськи?
Пропоную рецепт приготування пельменів по - китайськи (галушки тушковані з начинкою).
Вам знадобитися на дві - три порції (15 пельменів):

Для тіста:
Борошна - півтори склянки;
Сухих дріжджів - дві чайні ложки;
Води - пів склянки.

Для начинки:
Рубленого м'яса - двісті п'ятдесят грам;
Коньяку - половина чайної ложки;
Супової зелені - одна столова ложка;
Цукру - половина чайної ложки;
Солі - половина чайної ложки;
Рослинного масла - одна столова ложка;
Тертого імбиру - чверть чайної ложки;
Кукурудзяного крохмалю - половина чайної ложки.

Приготування:


1.Замесите тісто і гарненько його розкачайте. Накрийте тісто вологою серветкою, покладіть зверху невелику тарілку і поставте його підходити при кімнатній температурі на два години. Після ще раз перемесите тісто і розкачайте на дошці, посипаною борошном в джгут діаметром п'ять сантиметрів; розріжте на шматочки довжиною по чотири сантиметри, а потім кожен шматочок розкачати в коло, діаметрів вісім сантиметрів.

2. Приготуйте начинку, змішавши для цього всі інгредієнти, призначені для неї.

3. На кожен гурток покладіть начинку і сформуйте пельмені.

4.Налейте в скороварку трохи води, натягніть в ній полотняну серветку і на серветці розкладіть галушки (пельмені) на відстані один сантиметр один від одного. Накрийте каструлю звичайною кришкою і тушкуйте пельмені на пару протягом двадцяти хвилин.
Просмотров: 424
Категория: Рецепти |
| Теги: чайної, половина

Рекомендовані рецепти:

Яблучні сирники
Маковий пиріг з шоколадним кремом
Рецепт "Хрусткого" салату
Закуска з курячого філе
Слойки з бутербродніци
М'ясний террін з помідорами і сиром
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: