Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати печиво «Шоколадні жолуді»?
Це дуже смачне печиво до чаю. Його можна зробити тільки з шоколадом або з меленими горішками, бісквітної крихтою, розкришити вафлі. Шоколад підійде будь - молочний чи горький.
Що знадобиться для приготування
Одне яйце
70 грам вершкового масла
70 грам цукру
200 грам борошна
Пакетик ванільного цукру
Половина чайної ложки розпушувача
Мелені горіхи (приблизно три столові ложки)
Шоколад

Приготування

Вершкове масло розтоплюємо, даємо йому охолонути до кімнатної температури. Потім додаємо збите яйце, цукор, ванільний цукор і розпушувач. Все добре збиваємо. Підсипаємо борошно і вимішуємо м'яке тісто. Воно має бути по консистенції таким, щоб з нього можна було руками скачати кульки. Якщо вийшло рідкуватим - додайте ще борошна.
З готового тіста зробити невеликі кульки, надати їм форму жолудів. Викласти на деко, випікати при температурі 200 градусів до готовності.
На водяній бані розтопити шоколад. Горіхи підсушити в духовці і подрібнити в крихту. Печиво вмочати одним кінцем в шоколад і відразу ж обвалювати в мелених горіхах.
Печінкою потрібно дати якийсь час щоб шоколад застиг - тоді паніровка не буде обсипатися.
Просмотров: 702
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 3 | Теги: шоколад, печиво

Рекомендовані рецепти:

"Крем-брюле" з сиру
Баклажани з сиром і помідорами
Пиріг-галета з журавлиною
Святковий торт "Смородинка"
"Веселі" мафіни
Морозиво з апельсиновим соком і цедрою і шоколадом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: