Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати печінку в сирному соусі?
Сирний соус готується з плавлених сирків і натурального йогурту. На гарнір до такої печінці підійде і рис, гречка, овочі, макарони - що завгодно. Ось рецепт:
Що знадобиться для приготування

Кілограм печінки
Три цибулини
Три плавлених сирка (типу «Дружба»)
400 мл натурального йогурту без фруктових добавок
Три - п'ять зубчиків часнику
Пучок зелені
Рослинна олія
Сіль за смаком

Приготування

Дрібно ріжемо цибулю і обсмажуємо в маслі до рум'яного кольору. Додаємо нарізану невеликими шматочками печінку, тушкуємо на середньому вогні до рум'яної скоринки. Вливаємо склянку окропу і тушкуємо під кришкою до готовності.
Плавлений сир ріжемо шматочками, додаємо в сковорідку з печінкою. Постійно перемішуючи чекаємо поки сир повністю не розплавиться.
Поки сир плавиться, змішуємо йогурт з дрібно нарізаною зеленню (краще всього підійде кріп, але це - справа смаку) і пропущеним через прес часником. Заливаємо цією сумішшю печінку (але не раніше, ніж сир розплавиться) і тушкуємо ще хвилин десять. В кінці приготування додаємо сіль за смаком, можна приправити перцем.
Просмотров: 647
Категория: Рецепти |
| Теги: тушкуємо, сир

Рекомендовані рецепти:

Імбирно-медовий кекс з волоськими горіхами
Макарони з шинкою і грибним соусом
Салат "Червоний"
«Рафаелло» з плавлених сирків
Гострий суп з фрикадельками
Пісний шоколадний манник
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: