Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати печінку в сирному соусі?
Сирний соус готується з плавлених сирків і натурального йогурту. На гарнір до такої печінці підійде і рис, гречка, овочі, макарони - що завгодно. Ось рецепт: Що знадобиться для приготування Кілограм печінки Три цибулини Три плавлених сирка (типу «Дружба») 400 мл натурального йогурту без фруктових добавок Три - п'ять зубчиків часнику Пучок зелені Рослинна олія Сіль за смаком Приготування Дрібно ріжемо цибулю і обсмажуємо в маслі до рум'яного кольору. Додаємо нарізану невеликими шматочками печінку, тушкуємо на середньому вогні до рум'яної скоринки. Вливаємо склянку окропу і тушкуємо під кришкою до готовності. Плавлений сир ріжемо шматочками, додаємо в сковорідку з печінкою. Постійно перемішуючи чекаємо поки сир повністю не розплавиться. Поки сир плавиться, змішуємо йогурт з дрібно нарізаною зеленню (краще всього підійде кріп, але це - справа смаку) і пропущеним через прес часником. Заливаємо цією сумішшю печінку (але не раніше, ніж сир розплавиться) і тушкуємо ще хвилин десять. В кінці приготування додаємо сіль за смаком, можна приправити перцем. | |
Просмотров: 647 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |