Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати печену картоплю з салом?
Це нескладна, але неймовірно апетитний і смачне блюдо можна приготувати навіть з дрібної молодої картоплі, і чистити її зовсім не обов'язково. Досить добре потерти щіточкою і промити під проточною водою.
Що знадобиться для приготування

Молода картопля (в принципі, підійде будь -)
Сало
Сіль, спеції, мелений перець - все за смаком
Свіжа зелень і молодий часник для подачі

Приготування

Якщо картопля молода, промийте її і потріть щіточкою. Потім ще раз промийте під проточною водою. Дайте обсохнути, розріжте навпіл. Якщо будете готувати з звичайної картоплі, то його треба почистити. Розрізати навпіл велику картоплю нарізати товстими кружечками.
Викладаємо картоплю на змащений жиром сковорідку або форму. Посипаємо сіллю, перцем, приправами та спеціями. Сало нарізаємо тонкими скибочками, викладаємо зверху на картоплю. Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку, готуємо 30-40 хвилин в залежності від величини та сорти картоплі.
Подаємо з зеленню і молодим часничком. Приємного апетиту!
Просмотров: 490
Категория: Рецепти |
| Теги: картоплю, картоплі

Рекомендовані рецепти:

Мармурове тістечко
Сирні конвертики
Шоколадні цукерки з вівсяними пластівцями
Чанахи: рагу по-грузинськи
Манник з сиром
Салат з моцарелою і креветками (рецепт)
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: