Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати печеня з тюфтельками?
Дуже зручне блюдо - всі продукти додаються «на око» - залежно від того, що є в наявності, і з урахуванням ваших смакових уподобань. Що знадобиться для приготування М'ясний фарш Ріпчасту цибулю Морквина Кабачки Картопля Часник Солодкий і гіркий перець Сіль і мелений перець, спеції - все за смаком Свіжі помідори або томатний соус або банка помідорів у власному соку Пучок свіжої зелені Рослинна олія Приготування В рослинному маслі обсмажуємо дрібно нарізану цибулю. Даємо йому охолонути і змішати з фаршем. Туди ж додаємо сіль і спеції, пропущений через прес часник і добре вимішуємо. Робимо невеликі тюфтельки, обсмажуємо в олії до рум'яної скоринки. У цій же сковороді обсмажуємо нарізану кружальцями моркву і цибулю для жаркого. Через п'ять хвилин додаємо шматочки кабачка і болгарського перцю (можна кабачок не додавати), обсмажуємо і виливаємо томатний сік разом з розім'ятим помідорами. Доводимо до кипіння, приправляємо часничком. Окремо варимо нарізану шматочками картоплю. Картопляний відвар зливаємо в каструлю з картоплею перекладаємо вміст сковорідки і тефтелі. Доливаємо картопляний відвар так, щоб він покрив всі овочі. Приправляємо спеціями, підсолюємо і тушкуємо під кришкою хвилин 20. Готову печеню посипаємо зеленню. | |
Просмотров: 593 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |