Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати печеня з тюфтельками?
Дуже зручне блюдо - всі продукти додаються «на око» - залежно від того, що є в наявності, і з урахуванням ваших смакових уподобань.
Що знадобиться для приготування
М'ясний фарш
Ріпчасту цибулю
Морквина
Кабачки
Картопля
Часник
Солодкий і гіркий перець
Сіль і мелений перець, спеції - все за смаком
Свіжі помідори або томатний соус або банка помідорів у власному соку
Пучок свіжої зелені
Рослинна олія

Приготування

В рослинному маслі обсмажуємо дрібно нарізану цибулю. Даємо йому охолонути і змішати з фаршем. Туди ж додаємо сіль і спеції, пропущений через прес часник і добре вимішуємо. Робимо невеликі тюфтельки, обсмажуємо в олії до рум'яної скоринки.
У цій же сковороді обсмажуємо нарізану кружальцями моркву і цибулю для жаркого. Через п'ять хвилин додаємо шматочки кабачка і болгарського перцю (можна кабачок не додавати), обсмажуємо і виливаємо томатний сік разом з розім'ятим помідорами. Доводимо до кипіння, приправляємо часничком.
Окремо варимо нарізану шматочками картоплю. Картопляний відвар зливаємо в каструлю з картоплею перекладаємо вміст сковорідки і тефтелі. Доливаємо картопляний відвар так, щоб він покрив всі овочі. Приправляємо спеціями, підсолюємо і тушкуємо під кришкою хвилин 20. Готову печеню посипаємо зеленню.
Просмотров: 438
Категория: Рецепти |
| Теги: обсмажуємо, нарізану

Рекомендовані рецепти:

Часникові рулетики
Fougasse - або що таке фугас?
Сирно-овочева паста
Домашні чебуреки
Солодкі профітролі
Шоколадно-апельсинові цукерки
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: