Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати пасту з овочами?
Тим хазяєчкам, які люблять смачно і ситно годувати своїх домочадців, при цьому не витрачаючи великої кількості часу на приготування їжі, обов'язково згодиться рецепт дивовижною пасти з овочами. Як же приготувати пасту з овочами?
Для приготування страви потрібно:
- 300 г дрібних макаронів,
- 1 стиглий баклажан,
- 1 невеликий солодкий перець (червоного кольору),
- цибулина,
- 10-15 маслин без кісточки,
- базилік, петрушка, кінза - зелень за смаком,
- рослинна олія,
- сіль.

Макарони відварюють, відкидають на друшляк і дають стекти воді. Потім розрізають перець навпіл, видаляють насіння з перегородками, а м'якоть нарізають акуратними брусочками. Далі очищають цибулину, ріжуть її на 2 половини, і кожну частину нарізають тоненькими скибочками.
Після цього нарізають брусочками баклажани. Потім розігрівають сковороду з маслом, обсмажують в ній нарізану цибулю. Коли шматочки цибулі трохи підрум'яняться, відправляють до них баклажан і перець. Все обсмажують протягом 7-8 хвилин.
До відварених макаронів додають розрізають уздовж на чотири частини маслини, все перемішують і додають до макаронів обсмажені овочі. Пасту подають відразу ж, посипавши її рубаною зеленню.
Просмотров: 594
Категория: Рецепти |
| Теги: нарізають, перець

Рекомендовані рецепти:

Бутерброди "Пікантні"
Торт пісочно-чорносливове
Шоколадні мафіни з родзинками і горіхами
Шоколадний пиріг з сирними кульками
М'ясний батон з дайконом і шинкою
Пиріг з куркою в вершково-грибному соусі
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: