Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати пасту з овочами?
![]() Для приготування страви потрібно: - 300 г дрібних макаронів, - 1 стиглий баклажан, - 1 невеликий солодкий перець (червоного кольору), - цибулина, - 10-15 маслин без кісточки, - базилік, петрушка, кінза - зелень за смаком, - рослинна олія, - сіль. Макарони відварюють, відкидають на друшляк і дають стекти воді. Потім розрізають перець навпіл, видаляють насіння з перегородками, а м'якоть нарізають акуратними брусочками. Далі очищають цибулину, ріжуть її на 2 половини, і кожну частину нарізають тоненькими скибочками. Після цього нарізають брусочками баклажани. Потім розігрівають сковороду з маслом, обсмажують в ній нарізану цибулю. Коли шматочки цибулі трохи підрум'яняться, відправляють до них баклажан і перець. Все обсмажують протягом 7-8 хвилин. До відварених макаронів додають розрізають уздовж на чотири частини маслини, все перемішують і додають до макаронів обсмажені овочі. Пасту подають відразу ж, посипавши її рубаною зеленню. | |
Просмотров: 603 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |