Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати овочі з грибами в горщиках?
Головні складові страви - гриби і картопля. Інші овочі можна підбирати по сезону і за смаком. Пропорції і кількість продуктів дано з розрахунком на чотири невеликих горщика.
Що знадобиться для приготування

600 грам грибів
Десять середніх картоплин
Дві морквини
Половинка великого кабачка або два середніх кабачка
Дві цибулини
150 грам сиру
Дві столові ложки сметани
Сіль, перець і спеції за смаком
Пучок свіжої зелені
Рослинне масло для смаження

Приготування

Кабачки крупно ріжемо, моркву ріжемо брусочками або трьом на крупній тертці. дрібно ріжемо кріп. У сковорідці в невеликій кількості олії обсмажуємо до напівготовності кабачки з морквою, додаємо кріп і сіль за смаком.
В окремій сковороді обсмажуємо нарізану кубиками цибулю та гриби. До цієї суміші додаємо сметану, доводимо до кипіння, знімаємо з вогню.
Картоплю ріжемо тонкими кружечками, присаливаем.
На дно кожного горщика вливаємо три столові ложки води або бульйону, викладаємо шар картоплі. Потім шар обсмажених овочів і накриваємо грибами з цибулею та сметаною. Ставимо горщики в духовку на середній вогонь і тушкуємо під кришкою хвилин сорок. Дістаємо, посипаємо сиром і знову ставимо в духовку, але вже без кришки. Як тільки сир розплавиться - дістаємо і подаємо прямо в горщиках. Приємного апетиту!
Просмотров: 519
Категория: Рецепти |
| Теги: ріжемо, середніх

Рекомендовані рецепти:

Пісочний пиріг
Десерт "Карамельний"
Бутерброди з тунцем
Шоколадний торт-бізі
Хлібні булочки з розмарином
Шоколадний кекс з бананами і медом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: