Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати овочі з грибами в горщиках?
![]() Що знадобиться для приготування 600 грам грибів Десять середніх картоплин Дві морквини Половинка великого кабачка або два середніх кабачка Дві цибулини 150 грам сиру Дві столові ложки сметани Сіль, перець і спеції за смаком Пучок свіжої зелені Рослинне масло для смаження Приготування Кабачки крупно ріжемо, моркву ріжемо брусочками або трьом на крупній тертці. дрібно ріжемо кріп. У сковорідці в невеликій кількості олії обсмажуємо до напівготовності кабачки з морквою, додаємо кріп і сіль за смаком. В окремій сковороді обсмажуємо нарізану кубиками цибулю та гриби. До цієї суміші додаємо сметану, доводимо до кипіння, знімаємо з вогню. Картоплю ріжемо тонкими кружечками, присаливаем. На дно кожного горщика вливаємо три столові ложки води або бульйону, викладаємо шар картоплі. Потім шар обсмажених овочів і накриваємо грибами з цибулею та сметаною. Ставимо горщики в духовку на середній вогонь і тушкуємо під кришкою хвилин сорок. Дістаємо, посипаємо сиром і знову ставимо в духовку, але вже без кришки. Як тільки сир розплавиться - дістаємо і подаємо прямо в горщиках. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 550 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |