Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати овочеву піджарку до риби?
Риба і овочі - ідеальне поєднання. Піджарку можна готувати тільки з моркви з цибулею або додати ще солодкий болгарський перець і помідори. Зробити її дуже просто, але виходить неймовірно смачно!
Що знадобиться для приготування
Дві - три великих цибулини
Дві морквини
Три солодких болгарських перцю (бажано різних кольорів)
Дві помідори
Рослинне масло для смаження
Сіль, чорний мелений перець і спеції - все за смаком

Приготування

Спочатку готуємо овочі. Цибулю чистимо і ріжемо півкільцями. Моркву тремо на крупній тертці. болгарський перець розрізаємо вздовж навпіл, видаляємо плодоніжки з насінням. Сам перець ріжемо дрібними кубиками. Помідори обдаємо окропом, знімаємо шкірку. М'якоть можна нарізати кубиками або натерти на тертці - робіть, як ви любите.
В сковорідці розігріваємо трохи рослинного масла. Щоб цибуля вийшов красивого кольору, можна в розігріте масло додати дрібку меленої паприки. Потім викласти цибулю, обсмажити на слабкому вогні до прозорого кольору. додати моркву. Коли вона стане м'якою - покласти до овочів болгарський перець і хвилин через п'ять додати помідори. Посолити і поперчити за смаком, приправити спеціями. Щоб піджарка не пригоріла, готувати її потрібно на слабкому вогні.
Подавати з смаженою рибою або як доповнення до будь-якого гарніру.
Просмотров: 725
Категория: Рецепти |
| Теги: болгарський, перець

Рекомендовані рецепти:

Кругла хала
Салат "Дубочек"
Картопляні пиріжки з капустою
Клубочки ниток
Цибулевий джем
Рогалики до чаю
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: