Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати овочеву піджарку до риби?
Риба і овочі - ідеальне поєднання. Піджарку можна готувати тільки з моркви з цибулею або додати ще солодкий болгарський перець і помідори. Зробити її дуже просто, але виходить неймовірно смачно! Що знадобиться для приготування Дві - три великих цибулини Дві морквини Три солодких болгарських перцю (бажано різних кольорів) Дві помідори Рослинне масло для смаження Сіль, чорний мелений перець і спеції - все за смаком Приготування Спочатку готуємо овочі. Цибулю чистимо і ріжемо півкільцями. Моркву тремо на крупній тертці. болгарський перець розрізаємо вздовж навпіл, видаляємо плодоніжки з насінням. Сам перець ріжемо дрібними кубиками. Помідори обдаємо окропом, знімаємо шкірку. М'якоть можна нарізати кубиками або натерти на тертці - робіть, як ви любите. В сковорідці розігріваємо трохи рослинного масла. Щоб цибуля вийшов красивого кольору, можна в розігріте масло додати дрібку меленої паприки. Потім викласти цибулю, обсмажити на слабкому вогні до прозорого кольору. додати моркву. Коли вона стане м'якою - покласти до овочів болгарський перець і хвилин через п'ять додати помідори. Посолити і поперчити за смаком, приправити спеціями. Щоб піджарка не пригоріла, готувати її потрібно на слабкому вогні. Подавати з смаженою рибою або як доповнення до будь-якого гарніру. | |
Просмотров: 758 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |