Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати овочевий торт з сиром?
В якості прошарку або «крему» в овочевому торті може використовуватися будь-м'який або твердий сир, головне щоб він був з високою жирністю і добре плавився при нагріванні. Кількість овочів і сиру в рецепті дано приблизний, це залежить від розмірів передбачуваного торта. Необхідні продукти Чотири середніх баклажана Шість помідор (краще брати середнього розміру) Чотири - п'ять зубчиків часнику 200 грам сиру Пучок кропу або петрушки Рослинне масло для смаження Сіль Приготування Баклажани ріжемо кружечками, пересипаємо сіллю, залишаємо на півгодини. Потім промиваємо, злегка віджимаємо від води і обсмажуємо в олії до рум'яної скоринки. Викладаємо на серветки щоб вбирався зайвий жир. Часник пропускаємо через прес, дрібно ріжемо зелень. Сир тремо на тертці, помідори ріжемо кружальцями. Форму для торта застеляємо фольгою хрест-навхрест, по краях форми повинен звисати приблизно по 10 див. фольги. На дно викладаємо кружечки помідорів, присаливаем, потім зелень, часник, сир, баклажани. Шари повторюємо поки не закінчаться овочі. Прикриваємо торт краями фольги і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку. Запікатися торт буде приблизно годину. Готового торта дати трохи охолонути, розгорнути фольгу, накрити торт плоскою тарілкою. Перевернути, фольгу прибрати і охолодити торт. Подавати як холодну закуску. | |
Просмотров: 626 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |