Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати овочеве рагу з картоплею?
Яскраве, легке літнє блюдо можна приготувати і без м'яса, теж буде дуже смачно. Пропорції овочів і їх кількість міняйте по своєму смаку, рецепт простий і допускає різні варіанти і поєднання. Необхідні продукти Півкілограма картоплі Дві морквини Чотири помідора Два кабачка Одна велика цибулина Один солодкий болгарський перець Три часточки часнику Пучок петрушки Трохи сухого майорану і чорного меленого перцю Сіль за смаком Три столових ложки рослинного масла Дві - три столові ложки сметани Приготування Помідори потрібно обшпарити окропом і зняти з них шкірку. М'якоть нарізати невеликими шматочками. Всі інші овочі чистимо, ріжемо картоплю часточками або великими шматочками, цибулю - півкільцями, моркву, кабачки і перець - кубиками довільної величини. Казанчик або гусятницю змастити маслом, викласти на дно картоплю і засипати його сумішшю з овочів. Помідори можна покласти зверху або змішати з овочами. Додати спеції, сіль, влити олію і сметану. Обережно перемішати, намагаючись не зачіпати картопляний шар, накрити посуд кришкою і поставити овочі в духовку на середній вогонь на півтори години. Готове рагу посипати свіжою зеленню. Якщо хочете щоб було більше соусу, додайте трохи води або бульйону і готуйте під кришкою. | |
Просмотров: 636 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |