Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати овочеве рагу з картоплею?
Яскраве, легке літнє блюдо можна приготувати і без м'яса, теж буде дуже смачно. Пропорції овочів і їх кількість міняйте по своєму смаку, рецепт простий і допускає різні варіанти і поєднання.
Необхідні продукти

Півкілограма картоплі
Дві морквини
Чотири помідора
Два кабачка
Одна велика цибулина
Один солодкий болгарський перець
Три часточки часнику
Пучок петрушки
Трохи сухого майорану і чорного меленого перцю
Сіль за смаком
Три столових ложки рослинного масла
Дві - три столові ложки сметани

Приготування

Помідори потрібно обшпарити окропом і зняти з них шкірку. М'якоть нарізати невеликими шматочками. Всі інші овочі чистимо, ріжемо картоплю часточками або великими шматочками, цибулю - півкільцями, моркву, кабачки і перець - кубиками довільної величини.
Казанчик або гусятницю змастити маслом, викласти на дно картоплю і засипати його сумішшю з овочів. Помідори можна покласти зверху або змішати з овочами. Додати спеції, сіль, влити олію і сметану. Обережно перемішати, намагаючись не зачіпати картопляний шар, накрити посуд кришкою і поставити овочі в духовку на середній вогонь на півтори години. Готове рагу посипати свіжою зеленню.
Якщо хочете щоб було більше соусу, додайте трохи води або бульйону і готуйте під кришкою.
Просмотров: 636
Категория: Рецепти |
| Теги: кришкою, овочів

Рекомендовані рецепти:

Ватрушка "Ласун"
Шоколадно-апельсинові цукерки
Готуємо сирники
Рулет з макової начинкою
Запіканка з фаршу й картоплі по-грецьки (аші)
Макаронний салат "Рим"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: