Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати овочеве рагу по-грецьки?
Нічого не потрібно смажити і це дуже добре - зберігаються всі вітаміни, немає навантаження на шлунок і печінку, блюдо і смачне й корисне. До того ж такий варіант приготування рагу займає дуже мало часу, що теж безсумнівний плюс.
Що знадобиться для приготування
Три баклажана
Два кабачка
Два солодких болгарських перцю
Одна цибулина
Три - чотири помідори
П'ять середніх картоплин
300 - 400 грам бринзи або сиру фета
Неповний склянку оливкової олії (приблизно 2/3 склянки)
Приправи і сіль за смаком
Приготування

Овочі чистимо, нарізаємо картоплю, цибулю, перець, баклажани і кабачки шматками досить крупно. Викладаємо на деко з бортиками або у форму для запікання. Поливаємо олією, посипаємо улюбленими спеціями (дуже добре йде орегано), перчимо, солимо і перемішуємо.
Помідори натираємо на тертці, поливаємо всі овочі і ставимо в духовку на сорок хвилин. Запікаємо на середньому вогні. Потім дістаємо, додаємо дрібно розкришений сир фета або бринзи, посипаємо петрушкою і знову ставимо в духовку. Вогонь робимо менше, запікаємо ще двадцять хвилин. Якщо хочете щоб рагу вийшло соковитіше, долийте на деко води і затягніть зверху фольгою.
Таке рагу можна подавати і гарячим, і холодним.
Просмотров: 587
Категория: Рецепти |
| Теги: Рагу, Деко

Рекомендовані рецепти:

Пряники медово-бананові
Смажене морозиво
Морквяний торт з сушеної журавлини
Риба, запечена з оливками
Хлібні булочки з розмарином
Цепеліни
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: