Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати овочеве рагу по-грецьки?
Нічого не потрібно смажити і це дуже добре - зберігаються всі вітаміни, немає навантаження на шлунок і печінку, блюдо і смачне й корисне. До того ж такий варіант приготування рагу займає дуже мало часу, що теж безсумнівний плюс. Що знадобиться для приготування Три баклажана Два кабачка Два солодких болгарських перцю Одна цибулина Три - чотири помідори П'ять середніх картоплин 300 - 400 грам бринзи або сиру фета Неповний склянку оливкової олії (приблизно 2/3 склянки) Приправи і сіль за смаком Приготування Овочі чистимо, нарізаємо картоплю, цибулю, перець, баклажани і кабачки шматками досить крупно. Викладаємо на деко з бортиками або у форму для запікання. Поливаємо олією, посипаємо улюбленими спеціями (дуже добре йде орегано), перчимо, солимо і перемішуємо. Помідори натираємо на тертці, поливаємо всі овочі і ставимо в духовку на сорок хвилин. Запікаємо на середньому вогні. Потім дістаємо, додаємо дрібно розкришений сир фета або бринзи, посипаємо петрушкою і знову ставимо в духовку. Вогонь робимо менше, запікаємо ще двадцять хвилин. Якщо хочете щоб рагу вийшло соковитіше, долийте на деко води і затягніть зверху фольгою. Таке рагу можна подавати і гарячим, і холодним. | |
Просмотров: 587 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| |||||||
|
| |||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |