Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати овочеве пюре з тушкованим м'ясом?
Це старовинний рецепт з голландської кухні. І в колишні часи і зараз воно дуже виручає господинь - продукти для нього знайдуться практично в кожному будинку, а якщо чогось не буде вистачати спецій - не біда, і без них страва підучиться дуже смачним. Що знадобиться для приготування 800 грам свинини Сім цибулин Дві морквини Шість картоплин Три столові ложки бальзамічного або винного, яблучного оцту Дві столових ложки рослинного масла 50 грам вершкового масла Дві часточки часнику Чайна ложка гострої паприки Дві горошини запашного перцю Щіпка мускатного горіха Столова ложка чебрецю Два лаврові листки Приготування Чотири цибулини ріжемо пір'ям, часник дрібно рубаємо. М'ясо нарізаємо шматочками приблизно по 3 див. Розігріваємо в сковороді олію і обсмажуємо м'ясо в декілька заходів. Воно повинно бути з рум'яною скоринкою. Обсмажене м'ясо перекладаємо в казанчик або в каструлю з товстим дном. Цибулю злегка підсмажуємо в тому ж маслі і перекладаємо до м'яса. Вливаємо в сковороду оцет, додаємо спеції, часник, вливаємо склянку окропу (або м'ясного бульйону), солимо і перчимо, виливаємо цю рідину до м'яса. Ставимо каструлю на плиту і на слабкому вогні під кришкою тушкуємо м'ясо півтори години. За півгодини до готовності м'яса чистимо овочі, картоплю нарізаємо крупно, моркву - кружальцями, цибулю - півкільцями. На дно каструлі укладаємо картоплю, потім моркву і зверху цибулю. Заливаємо окропом так, щоб вода не покрила лук (він приготується і на пару), солимо і ставимо варити. Варимо під кришкою до готовності. Воду з овочів зливаємо в чашку, розминаємо овочі в пюре, додаємо вершкове масло і овочевий бульйон, мускатний горіх, перець. Подаємо пюре з тушкованим м'ясом і підливою. | |
Просмотров: 590 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |