Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати овочеве асорті з фаршем?
Це літній рецепт, але його можна трохи змінити і готувати в будь-який час. Взимку замість свіжих помідор додайте томатний соус або помідори у власному соку, спеції можна брати сухі, а зелену квасолю брати заморожену або додавати консервовану квасолю.
Що знадобиться для приготування
500 грам будь-якого фаршу
500 грам картоплі
700 грам баклажан
700 грам зеленої квасолі
700 грам помідор
Чотири солодких болгарських перцю
Два пучка кінзи
Чотири цибулини
Один гострий перчик
Пучок петрушки
Трохи базиліка
100 мл рослинного масла
Сіль за смаком
півлітра води

Приготування

Зелену квасолю окремо відварюємо до готовності, воду зливаємо.
В каструлі з товстим дном або в казанку у невеликій кількості олії тушкуємо м'ясний фарш до готовності. Додаємо дрібно нарізану цибулю, обсмажуємо до золотистого кольору.
Картоплю і баклажани (їх очистити від шкірки) ріжемо кубиками, помідори тремо на тертку або ріжемо шматочками. Болгарський перець ріжемо смужками, гіркий перець - кільцями.
Заливаємо окропом фарш з цибулею. Зверху викладаємо картоплю, квасолю, баклажани, помідори, перець, за смаком солимо. Даємо закипіти, робимо мінімальний вогонь і тушкуємо, поки картопля не стане м'якою. При подачі посипаємо великою кількістю зелені. Приємного апетиту!
Просмотров: 621
Категория: Рецепти |
| Теги: помідори, квасолю

Рекомендовані рецепти:

Спагетті з томатами і рибою
Заливний пиріг з грибами
Свинина за оригінальним рецептом
Сирний торт з персиками
Тістечка до чаю
Свинячі реберця в пиві
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: