Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати овочеве асорті з фаршем?
Це літній рецепт, але його можна трохи змінити і готувати в будь-який час. Взимку замість свіжих помідор додайте томатний соус або помідори у власному соку, спеції можна брати сухі, а зелену квасолю брати заморожену або додавати консервовану квасолю. Що знадобиться для приготування 500 грам будь-якого фаршу 500 грам картоплі 700 грам баклажан 700 грам зеленої квасолі 700 грам помідор Чотири солодких болгарських перцю Два пучка кінзи Чотири цибулини Один гострий перчик Пучок петрушки Трохи базиліка 100 мл рослинного масла Сіль за смаком півлітра води Приготування Зелену квасолю окремо відварюємо до готовності, воду зливаємо. В каструлі з товстим дном або в казанку у невеликій кількості олії тушкуємо м'ясний фарш до готовності. Додаємо дрібно нарізану цибулю, обсмажуємо до золотистого кольору. Картоплю і баклажани (їх очистити від шкірки) ріжемо кубиками, помідори тремо на тертку або ріжемо шматочками. Болгарський перець ріжемо смужками, гіркий перець - кільцями. Заливаємо окропом фарш з цибулею. Зверху викладаємо картоплю, квасолю, баклажани, помідори, перець, за смаком солимо. Даємо закипіти, робимо мінімальний вогонь і тушкуємо, поки картопля не стане м'якою. При подачі посипаємо великою кількістю зелені. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 621 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |