Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати омлет з тунця?
До незвичайного омлету з консервованої риби пропонується не менш незвичайний салат з молодих овочів. В оригінальному рецепті в салаті є молоді пагони спаржі, але для наших країв можна замінити спаржу молодої стручкової квасолею. Що знадобиться для омлету Баночка тунця у власному соку (200 грам) Два яйця Три столові ложки молока Дві столові ложки тертого сиру Дві столові ложки борошна 20 грам вершкового масла Сіль і перець за смаком Для салату 150 г червонокачанної капусти 125 грам молодих пагонів спаржі (або зелена стручкова квасоля) Одна морквина Два невеликих огірка Для заправки Столова ложка соєвого соусу Дві чайних ложки соусу табаско Три - чотири столові ложки оливкової олії Приготування Салат. Огірки і моркву потрібно натерти на тертці для корейської моркви або нарізати тонкою соломкою. Нашаткувати капусту. Спаржу або квасоля нарізати шматочками і відварити в підсоленій киплячій воді одну - дві хвилини, відразу ж остудити під холодною водою. Омлет. Злийте з баночки рідина, рибу розімніть виделкою. Збийте яйця, борошно розведіть холодним молоком, вилийте в яйця і ще раз збийте. Змішайте з рибою і сиром, посоліть, поперчіть. Розігрійте на сковорідці масло, вилити омлетну суміш і підсмажте з одного боку. Потім переверніть, підсмажте другу сторону. Остудіть. Наріжте омлет шматочками, викладіть на салат. Всі полийте заправкою і відразу подавайте до столу. Заправка. Змішайте всі інгредієнти (пропорції можна коригувати за своїм смаком). | |
Просмотров: 570 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| |||||||
|
| |||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |