Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати омлет з тунця?
До незвичайного омлету з консервованої риби пропонується не менш незвичайний салат з молодих овочів. В оригінальному рецепті в салаті є молоді пагони спаржі, але для наших країв можна замінити спаржу молодої стручкової квасолею.
Що знадобиться для омлету
Баночка тунця у власному соку (200 грам)
Два яйця
Три столові ложки молока
Дві столові ложки тертого сиру
Дві столові ложки борошна
20 грам вершкового масла
Сіль і перець за смаком

Для салату

150 г червонокачанної капусти
125 грам молодих пагонів спаржі (або зелена стручкова квасоля)
Одна морквина
Два невеликих огірка

Для заправки

Столова ложка соєвого соусу
Дві чайних ложки соусу табаско
Три - чотири столові ложки оливкової олії
Приготування

Салат. Огірки і моркву потрібно натерти на тертці для корейської моркви або нарізати тонкою соломкою. Нашаткувати капусту. Спаржу або квасоля нарізати шматочками і відварити в підсоленій киплячій воді одну - дві хвилини, відразу ж остудити під холодною водою.

Омлет. Злийте з баночки рідина, рибу розімніть виделкою. Збийте яйця, борошно розведіть холодним молоком, вилийте в яйця і ще раз збийте. Змішайте з рибою і сиром, посоліть, поперчіть. Розігрійте на сковорідці масло, вилити омлетну суміш і підсмажте з одного боку. Потім переверніть, підсмажте другу сторону. Остудіть. Наріжте омлет шматочками, викладіть на салат. Всі полийте заправкою і відразу подавайте до столу.

Заправка. Змішайте всі інгредієнти (пропорції можна коригувати за своїм смаком).
Просмотров: 570
Категория: Рецепти |
| Теги: спаржу, Омлет

Рекомендовані рецепти:

Торт пісочно-чорносливове
Соус "Бер-блан"
Вівсяне печиво з цукатами, фініками і родзинками
Чізкейк з літніми ягодами
Трикутники з грибами
Вершково-медові цукерки
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: