Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати омлет з сиром і грушами?
Незвичайний омлет з незвичайним смаком. спочатку готується коржик - основа з тіста, на яку потім викладається начинка з груш і сиру. За способом приготування і за смаком для нас це скоріше пиріг, але оскільки рецепт з європейської кухні, там він отримав назву «омлет».
Що знадобиться для приготування

Склянку борошна
Склянку молока
Чотири яйця
Щіпка солі
Столова ложка вершкового масла
Дві столові ложки дрібно нарізаного зеленого цибулі
Дві столові ложки цукру
Половина склянки тертого сиру
Дві середніх груші

Приготування

Змішати молоко з яйцями, цукром і сіллю. Всипати борошно і збити віночком до однорідної консистенції. Перелити в змазану маслом форму і випікати 15 хвилин в розігрітій до 220 градусів духовці. Основа для омлету повинна стати пишною, придбати золотистий колір.
Поки печеться основа, розтопити в сковороді вершкове масло, обсмажити тонко нарізані скибочки груші (шкірочку не знімати) і зелений лук. По часу це хвилин п'ять. Перекласти начинку на готову основу, посипати сиром і запікати ще хвилину до повного розплавлення сиру.
Порція виходить значною, якщо ви готуєте на двох, то можна брати половину від зазначених продуктів.
Просмотров: 492
Категория: Рецепти |
| Теги: основа, це

Рекомендовані рецепти:

"Торф'яної пиріг"
Цепеліни
Апельсинові квадратики
Безе
Куряче суфле "Ніжність"
Сирні булочки бісквітні
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: