Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати морквяний салат по-турецьки?
Чи багато ми знаємо морквяних салатів? Морква по-корейськи, і морква з часником і майонезом - мабуть і все. Внести різноманітність в корисні салати зі свіжої моркви допоможе популярне блюдо турецької кухні - морквяний салат по-турецьки. Що знадобиться для приготування 500 грам свіжої моркви 125 грам ядер волоського горіха Дві - три столових ложки рослинного масла Чайна ложка чорного меленого перцю Чайна ложка червоного меленого перцю Дві чайних ложки зіри Дві - три зубчики часнику Сіль за смаком Дві столові ложки зелені петрушки 125 - 150 грам натурального йогурту Приготування Горіхи потрібно підсушити в духовці на сухий сковорідці, трохи остудити і потерти долонькою. Коли шкірка зніметься, порубаєте горіхи ножем, але не дуже дрібно. Моркву натріть на крупній тертці, викладіть на сковорідку в якій розігріте масло, і підсмажуйте на середньому вогні дві - три хвилини. Потім додайте горіхи, всі спеції і приправи (тоді вони краще віддадуть аромат і смак) і продовжуйте обсмажувати на слабкому вогні ще дві хвилини. Перекладіть вміст сковорідки в салатник і повністю остудіть. Часник пропустіть через прес і потім потолките в ступці. Змішайте часник з йогуртом, залийте морквину і дайте трохи настоятися. Перед подачею посипте зеленню петрушки. | |
Просмотров: 550 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |