Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати молоду картоплю з часником?
Дуже ароматна картопелька! Для приготування цієї страви потрібно мінімум інгредієнтів - картопля, часник і масло. Всі спеції або інші добавки - за бажанням.
Необхідні продукти

Головка молодого часнику (або половина головки якщо часник гострий)
Кілограм молодої картоплі
Дві столових ложки рослинного масла
Сіль і чорний мелений перець за смаком
Спеції і приправи за смаком і за бажанням
Пучок свіжого кропу (якщо є)

Приготування

Це блюдо можна готувати з будь картоплі, і якщо сезон молодої картоплі давно позаду - нічого страшного. Зробіть із звичайної картоплі, але її доведеться чистити від шкірки або дуже добре мити щіткою.
Молоду картоплю добре вимити, очистити від шкірки не потрібно. Нарізати шматочками середньої величини, викласти у форму для запікання.
Часник пропустити через прес, змішати з сіллю, перцем і залити рослинним маслом. Залити цим соусом картоплю, все добре перемішати руками. форму щільно накрити кришкою або затягнути фольгою і поставити в розігріту до 180 градусів духовку. Через півгодини фольгу зняти, картоплю поставити в духовку ще на 10 хвилин, щоб злегка підрум'янити. Подавати з салатом зі свіжих овочів.
Просмотров: 473
Категория: Рецепти |
| Теги: картоплю, часник

Рекомендовані рецепти:

Цукерки з вишні
Овочевий суп-пюре з каррі
Сирні пампушки
Смородиновий пиріг
Пудинг з фініками
Салат з авокадо і бекону
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: