Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати молода картопля з гірчицею і часником?
Традиційно молоду картопельку готують зі сметаною або вершковим маслом і великою кількістю зелені. Але є і інші рецепти, такі ж прості в приготуванні і не менш смачні. Ось один з них - молода картопля з додаванням гострої діжонської гірчиці і часнику. Необхідні продукти Півтора кілограма молодого картоплі Дві столові ложки лимонного соку Чайна ложка крупної солі Три - п'ять зубчиків часнику Половина склянки діжонської гірчиці Столова ложка орегано Дві столових ложки рослинного масла Дві столові ложки вершкового масла Чайна ложка тертої лимонної цедри Приготування Картоплю для цього страви краще вибирати середній, щоб його можна було розрізати на часточки. просторої посуді змішати розтоплене вершкове масло і оливкову олію, додати гірчицю, лимонний сік і все злегка збити віночком. Потім покласти пропущений через прес часник, натерту на дрібній тертці лимонну цедру, орегано. Посолити і перемішати заливку. В приготовлену заливку покласти скибочки картоплі, акуратно перемішувати, намагаючись щоб заливка покривала кожну часточку. Викласти картоплю на деко в один шар і поставити в розігріту до 200 градусів духовку. Запікати двадцять хвилин, дістати і перемішати картоплю. Знову поставити в духовку, запікати до м'якості (по часу приблизно 20 - 25 хвилин). Готову картоплю перекладіть на блюдо і подавайте з зеленню і свіжими овочами. | |
Просмотров: 614 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |