Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати млинці з манки і вівсянки?
![]() Що знадобиться для приготування По склянці манної крупи і вівсяних пластівців 500 мл кефіру Три яйця Дві столові ложки цукру Половина чайної ложки солі Половина чайної ложки соди (погасити оцтом) Три столових ложки рослинного масла Рослинна олія для смаження млинців Приготування Манку і вівсяні пластівці змішуємо і заливаємо кефіром кімнатної температури. Залишаємо години на два, щоб крупи набубнявіли. Яйця збиваємо з сіллю і цукром, вливаємо до манно-вівсяної суміші. Розмішуємо, додаємо гашену соду. Вливаємо олію. Має вийти не дуже густе тісто. Наливаємо на сковорідку трохи олії, добре прогріваємо і смажимо млинці як зазвичай. Коли підрум'яняться - перевертаємо, сильно смажити не потрібно. Крім кефіру можна заливати крупи кислим молоком або натуральним йогуртом (без фруктових добавок). Такі млинці будуть смачним сніданком, а щоб вранці тісто вже було готове, з вечора залийте крупи рідиною і поставте в холодильник. Вранці залишиться тільки підсмажити смачні, ніжні млинці. | |
Просмотров: 971 Категория: Рецепти |
| |
| Комментарии: 1 | |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |