Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати млинці з манки і вівсянки?
Якщо ви вважаєте, що смачні млинці можна приготувати тільки з борошна - ви помиляєтеся. У запропонованому рецепті борошна немає зовсім, її замінює манна крупа і вівсяні пластівці.
Що знадобиться для приготування

По склянці манної крупи і вівсяних пластівців
500 мл кефіру
Три яйця
Дві столові ложки цукру
Половина чайної ложки солі
Половина чайної ложки соди (погасити оцтом)
Три столових ложки рослинного масла
Рослинна олія для смаження млинців

Приготування

Манку і вівсяні пластівці змішуємо і заливаємо кефіром кімнатної температури. Залишаємо години на два, щоб крупи набубнявіли.
Яйця збиваємо з сіллю і цукром, вливаємо до манно-вівсяної суміші. Розмішуємо, додаємо гашену соду. Вливаємо олію. Має вийти не дуже густе тісто.
Наливаємо на сковорідку трохи олії, добре прогріваємо і смажимо млинці як зазвичай. Коли підрум'яняться - перевертаємо, сильно смажити не потрібно.
Крім кефіру можна заливати крупи кислим молоком або натуральним йогуртом (без фруктових добавок).
Такі млинці будуть смачним сніданком, а щоб вранці тісто вже було готове, з вечора залийте крупи рідиною і поставте в холодильник. Вранці залишиться тільки підсмажити смачні, ніжні млинці.
Просмотров: 961
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: крупи, млинці

Рекомендовані рецепти:

Кекс на згущеному молоці
Сирні оладки з зеленню
Салат з консервованим тунцем (рецепт)
Ліниві голубці з грибами
Млинці з бананом
Салат "Крабик" (рецепт)
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: