Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати млинці з картопляною начинкою?
![]() Що знадобиться для приготування тіста Половина склянки молока Два яйця Дві чайних ложки цукру Сіль за смаком Дві склянки борошна Трохи рослинного масла Для начинки Десять середніх картоплин Дві - три великих цибулини Чотири - п'ять зубчиків часнику 50 грам вершкового масла Сіль за смаком Рослинне масло для смаження Приготування Молоко збити з яйцями, додати сіль і цукор. Всипати просіяне борошно, розмішати, повинно вийти однорідне тісто без грудочок. В нього влити одну - дві столові ложки рослинної олії. Для начинки відварити картоплю в підсоленій воді. Розім'яти в пюре, додати трохи картопляного відвару. Цибулю дрібно нарізати, обсмажити в рослинній олії. Коли цибуля стане золотистою, додати часник і через хвилину зняти з вогню. З'єднати з картопляним пюре. За смаком посолити, можна додати трохи чорного перчика. Випекти млинці як зазвичай, підрум'янюючи їх з обох сторін. Скласти стопкою. На одну половину млинця покласти начинку, накрити другою половиною і злегка притиснути. Подавати гарячими, зі шматочком вершкового масла. | |
Просмотров: 545 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |