Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати млинці з картопляною начинкою?
Начинку для млинців можна зробити тільки з картоплі, або додати смажену цибулю, зелень, гриби, варену курячу грудку.
Що знадобиться для приготування тіста

Половина склянки молока
Два яйця
Дві чайних ложки цукру
Сіль за смаком
Дві склянки борошна
Трохи рослинного масла

Для начинки

Десять середніх картоплин
Дві - три великих цибулини
Чотири - п'ять зубчиків часнику
50 грам вершкового масла
Сіль за смаком
Рослинне масло для смаження

Приготування

Молоко збити з яйцями, додати сіль і цукор. Всипати просіяне борошно, розмішати, повинно вийти однорідне тісто без грудочок. В нього влити одну - дві столові ложки рослинної олії.
Для начинки відварити картоплю в підсоленій воді. Розім'яти в пюре, додати трохи картопляного відвару. Цибулю дрібно нарізати, обсмажити в рослинній олії. Коли цибуля стане золотистою, додати часник і через хвилину зняти з вогню. З'єднати з картопляним пюре. За смаком посолити, можна додати трохи чорного перчика.
Випекти млинці як зазвичай, підрум'янюючи їх з обох сторін. Скласти стопкою. На одну половину млинця покласти начинку, накрити другою половиною і злегка притиснути. Подавати гарячими, зі шматочком вершкового масла.
Просмотров: 545
Категория: Рецепти |
| Теги: пюре, вершкового

Рекомендовані рецепти:

Тайський салат
"Сніжне" печиво
Бутерброди з тунцем
Шарлотка з мандаринами
Горіхові рогалики
Три рецепти хачапурі
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: