Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати млинці в духовці?
![]() Що знадобиться для приготування 250 грам борошна 600 мл. молока Два яйця Щіпка солі Столова ложка цукру (за смаком, можна додати і більше) Столова ложка м'якого вершкового масла Пакетик ванільного цукру Трохи вершкового масла для змащування дека або форми Приготування Духовку треба розігріти до 220 градусів. Форму для випічки (якщо берете половину від зазначених продуктів) або лист (великий, духовки) змастити вершковим маслом. Просіяти борошно. Збити яйця з цукром і сіллю, влити злегка підігріте молоко і покласти столову ложку вершкового масла. Розмішувати все поки масло повністю не розчиниться. Ввести борошно, ванільний цукор і вінчиком або міксером збити тісто, щоб воно стало однорідним, без грудочок. Вилити тісто на деко, поставити в духовку. Випікати 25 - 30 хвилин (в залежності від духовки і розміру дека). Гарячий млинець нарізати на шматочки, згорнути рулетом і полити варенням, медом або згущеним молоком. | |
Просмотров: 696 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |