Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати млинці в духовці?
Такі млинці дуже люблять у Фінляндії. Швидко, зручно, не треба стояти біля плити і піч кожен млинець. Всі млинцеве тісто виливається тонким шаром у форму або на великій деко і запікається в духовці. Готовий млинець нарізати шматочками. Подаються такі млинці з варенням, медом, згущеним молоком, сметаною.
Що знадобиться для приготування
250 грам борошна
600 мл. молока
Два яйця
Щіпка солі
Столова ложка цукру (за смаком, можна додати і більше)
Столова ложка м'якого вершкового масла
Пакетик ванільного цукру
Трохи вершкового масла для змащування дека або форми
Приготування

Духовку треба розігріти до 220 градусів. Форму для випічки (якщо берете половину від зазначених продуктів) або лист (великий, духовки) змастити вершковим маслом.
Просіяти борошно. Збити яйця з цукром і сіллю, влити злегка підігріте молоко і покласти столову ложку вершкового масла. Розмішувати все поки масло повністю не розчиниться. Ввести борошно, ванільний цукор і вінчиком або міксером збити тісто, щоб воно стало однорідним, без грудочок.
Вилити тісто на деко, поставити в духовку. Випікати 25 - 30 хвилин (в залежності від духовки і розміру дека). Гарячий млинець нарізати на шматочки, згорнути рулетом і полити варенням, медом або згущеним молоком.
Просмотров: 528
Категория: Рецепти |
| Теги: млинець, вершкового

Рекомендовані рецепти:

Заливна шинка
Пончики з тертим шоколадом
Сирні оладки з зеленню
Апельсинові квадратики
Манні млинці
Домашні чебуреки
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: