Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати медову коврижку з черешнею?
Коврижку звичайно ж можна спекти не тільки з черешнею, але вона дозріває однією з перших, а випічки з цією смачною ягодою чомусь не так вже й багато. Так що думаю рецепт згодиться.
Що знадобиться для приготування
Півтори склянки борошна
Половина склянки цукру
100 грам маргарину
Два яйця
Три столові ложки сметани
Три столові ложки рідкого меду
Половина чайної ложки соди (погасити оцтом)
Щіпка солі
Черешня без кісточки (вишня, слива, абрикоси тощо)
Приготування

Борошно просіваємо, змішуємо її з цукром і сіллю.
В іншому посуді розтоплюємо маргарин, даємо йому охолонути до кімнатної температури і додаємо яйця. Збиваємо виделкою, кладемо сметану і мед (якщо мед зацукрувався, то його потрібно розтопити на водяній бані і потім додавати в тісто), змішуємо всі інгредієнти. Додаємо соду і всипаємо суху суміш (борошно з цукром і сіллю). Замішуємо тісто, воно по консистенції як густа сметана.
Форму змащуємо маслом, виливаємо тісто, розрівнюємо верх і викладаємо черешню або інші фрукти - ягоди. Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку і випікаємо до готовності. Готовність визначайте дерев'яною шпажкою - якщо виходить з пирога суха, пиріг готовий і його пора діставати.
Просмотров: 651
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: ЩО, змішуємо

Рекомендовані рецепти:

Салат з квасолі і курки
Рис з імбиром
Сирна запіканка
Лимонно-морквяне ласощі
Картопляний салат з беконом та помідорами
Швидкий какао-пиріг
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: