Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати масло з черемші з волоськими горіхами?
Черемша навесні з'являється раніше ніж інша зелень. З черемші можна приготувати смачні салатики, а можна зробити незвичайну закуску з додаванням вершкового масла і волоських горіхів.
Необхідні продукти

Пучок черемші (50 грам)
40 грам ядер волоського горіха
Столова ложка готової гострої гірчиці
Чотири столові ложки олії волоського горіха (можна рослинне або оливкове)
125 грам вершкового масла
Сіль і чорний мелений перець за смаком

Приготування

Листя черемші вимити, відрізати ніжки. Обсушити, порубати листя ножем. Горіхи підсушити на сковороді в духовці, остудити і потерти щоб знялася шкірка.
В бленлер перекласти черемшу, горіхи, м'яке вершкове масло, влити олію волоського горіха (або яке є) і все збити до стану однорідної маси. На смак заправити сіллю і меленим чорним перцем.
Ще варіанти: якщо немає ні волоських горіхів, ні масла волоського горіха можна використовувати фундук і масло лісового горіха, насіння соняшника та соняшникова олія, гарбузове насіння, і гарбузове масло. Головне щоб один смак не перебивав інший.
Просмотров: 457
Категория: Рецепти |
| Теги: черемші, волоського

Рекомендовані рецепти:

Пісні рогалики
Баклажани з сиром і помідорами
Овочевий суп з курячою грудкою
Десерт "Халвинка"
Швейцарський шоколадний рулет
Персиковий торт-суфле
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: