Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати мариновані скибочки телятини в сметанному соусі?
Для приготування цієї страви візьміть наступні інгредієнти:
Телятина - шістсот грамів;
Лимонний сік - чотири столові ложки (можна використовувати сухе вино);
Оливкова олія - дві столові ложки;
Лук - одна головка;
Петрушка - один корінь;
Морква - одна штука;
Борошно - дві столові ложки;
Жир - дві столові ложки;
Бульйон - півтори склянки (можна використовувати воду);
Сметана половина склянки;
Зелень петрушки:
Сіль - за смаком;
Перець - за смаком.

Приготування:

1. Приготування маринаду: Морква і корінь петрушки помийте, очистіть і натріть на дрібній тертці. Цибулю очистіть і наріжте. Натерті коріння і цибулю залийте оливковою олією і лимонним соком, перемішайте.

2. М'ясо ретельно обмийте, видаліть плівки і наріжте на порційні шматки. Шматки трохи відбийте, складіть в емальовану каструлю і залийте приготовленим маринадом. Каструлю накрийте кришкою і приберіть в прохолодне місце на два - три години.

3. Скибочки м'яса вийміть з маринаду, обваляйте в борошні й обсмажте з обох боків до утворення світло - золотистої скоринки. Після складіть м'ясо в гусятницю і тушкуйте п'ятнадцять - двадцять хвилин.

4. Готове м'ясо викладіть на блюдо, а з рідини, в якій вони тушкувалися приготувати густий соус. Частиною соусу залийте м'ясо, а іншу частину подайте окремо в соуснику.
Просмотров: 570
Категория: Рецепти |
| Теги: залийте, м'ясо

Рекомендовані рецепти:

Салат "Дев'ять принців"
Кавово-горіхове печиво
Рулет з червоної риби і плавленого сирка (рецепт)
Салат з ананасами і квасолею
Тістечко "Смужка" з фруктовою помадкою
Гуляш з індички з кабачками
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: