Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати марципановий рулет з мигдалем?
Дуже смачний рулет з марципанової маси з додаванням мигдалю. Для приготування нам потрібно:півкілограма борошна;
вісімдесят грамів вершкового масла;
двісті п'ятдесят мілілітрів злегка підігрітого молока;
тридцять грамів дріжджів;
щіпка солі;
п'ятдесят грамів цукру;
двісті грамів марципанової маси;
цедра від половинки лимона;
дві яєчних білка;
150 грамів меленого мигдалю;
чотири ст. ложки цукрової пудри;
трохи рому;
дві ст. ложки води;
пара ст. ложки лимонного соку.
Розчиняємо дріжджі в молоці. Кладемо трохи борошна і половину цукру. Робимо опару і залишаємо на 15 хв. З'єднуємо розтоплене масло з тертою цедрою, цукром і сіллю і борошном. Додаємо суміш до опарі і замішуємо тісто. Накриваємо його серветкою, нехай підходить 15 хв.
Мигдаль подрібнюємо в кавомолці і додаємо інші компоненти начинки.
Тісто розкачуємо прямокутником. Кладемо начинку і звертаємо рулет. Нехай він підійде.
Випікаємо рулет в духовці, при температурі 200 гр.
Гарячий рулет покриваємо глазур'ю з води, соку лимона і цукрової пудри.
Приємного апетиту!
Просмотров: 401
Категория: Рецепти |
| Теги: Рулет, соку

Рекомендовані рецепти:

Угорські булочки з сиром
Теплий салат з копченої скумбрії і молодої картоплі
Пісні рогалики
Ватрушка "Ласун"
Пудинг з персиків
Вафлі вершкові
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: