Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати марципановий рулет з мигдалем?
Дуже смачний рулет з марципанової маси з додаванням мигдалю. Для приготування нам потрібно:півкілограма борошна; вісімдесят грамів вершкового масла; двісті п'ятдесят мілілітрів злегка підігрітого молока; тридцять грамів дріжджів; щіпка солі; п'ятдесят грамів цукру; двісті грамів марципанової маси; цедра від половинки лимона; дві яєчних білка; 150 грамів меленого мигдалю; чотири ст. ложки цукрової пудри; трохи рому; дві ст. ложки води; пара ст. ложки лимонного соку. Розчиняємо дріжджі в молоці. Кладемо трохи борошна і половину цукру. Робимо опару і залишаємо на 15 хв. З'єднуємо розтоплене масло з тертою цедрою, цукром і сіллю і борошном. Додаємо суміш до опарі і замішуємо тісто. Накриваємо його серветкою, нехай підходить 15 хв. Мигдаль подрібнюємо в кавомолці і додаємо інші компоненти начинки. Тісто розкачуємо прямокутником. Кладемо начинку і звертаємо рулет. Нехай він підійде. Випікаємо рулет в духовці, при температурі 200 гр. Гарячий рулет покриваємо глазур'ю з води, соку лимона і цукрової пудри. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 607 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |