Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати манники з сиром?
Солодкі манники можна приготувати і без начинки, але якщо є в наявності трошки сиру - чому б його не пустити в діло! Додайте ще жменю родзинок - буде дуже смачно. Необхідні продукти Літр молока Дві столові ложки цукру (можна і більше - за смаком) 12 столових ложок манної крупи 200 грам сиру Сіль і цукор сир за смаком Одне яйце в сир Одне - два яйця для панірування Рослинне масло для смаження Родзинки (якщо є) Приготування Молоко доводимо до кипіння, тонкою цівкою всипаємо манну крупу (постійно помішуючи) і варимо густу кашу. Коли буде майже готова, додаємо цукор за смаком і щіпку солі (за бажанням). Знімаємо каструлю з плити і даємо манці охолонути. У сир додаємо яйце, додаємо цукор і сіль за смаком. На водяній бані розпарювала родзинки, обсушуємо, додаємо в сир. Збиваємо яйце для панірування. Руки змочуємо водою, кладемо в долоньку столову ложку (з гіркою) каші, робимо коржик. В середину викладаємо трохи начинки, формуємо котлетку. Обвалюємо в яйці і обсмажуємо в рослинному маслі з двох сторін до рум'яної скоринки. | |
Просмотров: 4116 Категория: Рецепти |
| |
| Комментарии: 1 | |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |