Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати макарони з шинкою і цукіні?
Дуже ніжне, легке блюдо. Доповненням до макаронів можуть бути як цукіні, так і кабачки. Макарони краще брати короткі, у формі шматочків.
Необхідні продукти

200 грам шинки
200 грам макаронів - пір'їнок
Один середній цукіні або кабачок
70 мл вершків
Два жовтки
Тертий сир
Сіль і перець, сушений чебрець
Рослинна олія

Приготування

Шинку нарізаємо тонкою соломкою або брусочками. Розігріваємо олію і злегка обсмажуємо. Поки готується шинка, нарізаємо брусочками кабачки або цукіні (з них потрібно зчистити шкірку і видалити насіння). Додаємо в сковорідку до обсмаженої шинки. Посипаємо перцем і чебрецем.
Одночасно ставимо воду для макаронів, як закипить, кладемо сіль, опускаємо макарони, відварюємо до готовності. Воду зливаємо.
Сир тремо на дрібній тертці. Вершки збиваємо з жовтками (можна віночком або міксером), змішуємо з сиром (трохи сиру залишаємо). Заправляємо цією масою шинку з кабачками, перемішуємо і тушкуємо дві - три хвилини. Викладаємо в сковорідку макарони, прогріваємо і подаємо порційно, посипавши тертим сиром.
Просмотров: 391
Категория: Рецепти |
| Теги: цукіні, макарони

Рекомендовані рецепти:

Апельсинові мафіни
Горіхово-кавовий пиріг
Екзотична яловичина
Дачний овочевий салат
Листковий салат з сиром фета
Шоколадно-сирні мафіни з ягодами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: