Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати макарони з шинкою і цукіні?
Дуже ніжне, легке блюдо. Доповненням до макаронів можуть бути як цукіні, так і кабачки. Макарони краще брати короткі, у формі шматочків. Необхідні продукти 200 грам шинки 200 грам макаронів - пір'їнок Один середній цукіні або кабачок 70 мл вершків Два жовтки Тертий сир Сіль і перець, сушений чебрець Рослинна олія Приготування Шинку нарізаємо тонкою соломкою або брусочками. Розігріваємо олію і злегка обсмажуємо. Поки готується шинка, нарізаємо брусочками кабачки або цукіні (з них потрібно зчистити шкірку і видалити насіння). Додаємо в сковорідку до обсмаженої шинки. Посипаємо перцем і чебрецем. Одночасно ставимо воду для макаронів, як закипить, кладемо сіль, опускаємо макарони, відварюємо до готовності. Воду зливаємо. Сир тремо на дрібній тертці. Вершки збиваємо з жовтками (можна віночком або міксером), змішуємо з сиром (трохи сиру залишаємо). Заправляємо цією масою шинку з кабачками, перемішуємо і тушкуємо дві - три хвилини. Викладаємо в сковорідку макарони, прогріваємо і подаємо порційно, посипавши тертим сиром. | |
Просмотров: 601 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |