Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати макарони по-флотськи з куркою?
У цієї страви, як і в інших, є безліч варіантів приготування. У запропонованому рецепті використовується відварене куряче м'ясо, і страва виходить не таким калорійним і більш легким для шлунка. Необхідні продукти 400 грам макаронів Дві курячі грудки Дві цибулини Зелень петрушки (за бажанням) Сіль, мелений перець і спеції за смаком Рослинна олія Приготування Куряче м'ясо відварюємо до готовності. Даємо трохи охолонути, ріжемо дрібними шматочками або прокручуємо через м'ясорубку. Відварюємо в підсоленій воді макарони, воду зливаємо, макарони відкидаємо на друшляк. Дрібно ріжемо цибулю. Розігріваємо в сковороді трохи олії, викладаємо цибулю і злегка обсмажуємо, тільки щоб він почав золотитися. Додаємо куряче м'ясо, петрушку, солимо і перчимо, посипаємо спеціями. Обсмажуємо м'ясо до готовності і викладаємо макарони. Перемішуємо, прогріваємо і подаємо до столу. Замість курячого м'яса можна брати м'ясо індички або телятину - вийде майже дієтичне блюдо і непогана альтернатива традиційним макаронів по-флотськи. | |
Просмотров: 615 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |