Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати макарони по-флотськи з куркою?
У цієї страви, як і в інших, є безліч варіантів приготування. У запропонованому рецепті використовується відварене куряче м'ясо, і страва виходить не таким калорійним і більш легким для шлунка.
Необхідні продукти

400 грам макаронів
Дві курячі грудки
Дві цибулини
Зелень петрушки (за бажанням)
Сіль, мелений перець і спеції за смаком
Рослинна олія

Приготування

Куряче м'ясо відварюємо до готовності. Даємо трохи охолонути, ріжемо дрібними шматочками або прокручуємо через м'ясорубку.
Відварюємо в підсоленій воді макарони, воду зливаємо, макарони відкидаємо на друшляк.
Дрібно ріжемо цибулю. Розігріваємо в сковороді трохи олії, викладаємо цибулю і злегка обсмажуємо, тільки щоб він почав золотитися. Додаємо куряче м'ясо, петрушку, солимо і перчимо, посипаємо спеціями. Обсмажуємо м'ясо до готовності і викладаємо макарони. Перемішуємо, прогріваємо і подаємо до столу.
Замість курячого м'яса можна брати м'ясо індички або телятину - вийде майже дієтичне блюдо і непогана альтернатива традиційним макаронів по-флотськи.
Просмотров: 615
Категория: Рецепти |
| Теги: м'ясо, макарони

Рекомендовані рецепти:

Три рецепти хачапурі
Шашлички з індички з беконом
Салат з авокадо і бекону
Готуємо сушіння
Яєчня по-італійськи
Торт "Медове поліно"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: