Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати мафіни з сухофруктами?
Корисна випічка не так вже й часто зустрічається. Велика кількість цукру і жирів обертається зайвими кілограмами, і як наслідок - бажання схуднути. А за цим бажанням часто стоїть відмова від мучного і солодкого. Цей рецепт допоможе впоратися з тягою до вкусненькому і не зашкодить фігурі.
Необхідні продукти

250 грам борошна
100 грам цукру
120 грам натурального йогурту або нежирної сметани
50 грам маргарину
Два яйця
Півтори чайних ложки розпушувача
Щіпка солі
250 грам будь-яких сухофруктів (ізюм, курага, чорнослив тощо)

Приготування

Борошно змішуємо з сіллю і розпушувачем, просіваємо в миску. Додаємо цукор.
інший посуді злегка збиваємо яйця, змішати з розтопленим і охолодженим до кімнатної температури маргарином і потім додаємо сметану. Розмішуємо суміш і виливаємо її до борошна з цукром. Перемішуємо до більш-менш однорідного стану. Довго місити не потрібно, інакше мафіни вийдуть важкими і не піднімуться. Якщо залишилися в тесті невеликі грудочки - не страшно.
Готуємо сухофрукти. Родзинки розпарювала на водяній бані, чорнослив і курагу заливаємо на п'ять хвилин окропом (якщо сухі). Обсушуємо і нарізаємо шматочками. Додаємо в тісто, перемішуємо. Розкладаємо по формах і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку. Випікаємо близько півгодини.
Просмотров: 726
Категория: Рецепти |
| Теги: перемішуємо, чорнослив

Рекомендовані рецепти:

Ладду - східне ласощі з нуту
Ажурні млинці (рецепт)
Мафіни з бананом і горіхами
Фруктові цукерки
Бісквітний торт на день народження
Торт "Прага"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: